tys1303 Опубліковано: 22 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2015 Всем доброго дня! С нынешними ценами сам уже не знаю, что хочу. Прошлой осенью был настроен на Fado. У кого что есть и по какому курсу, прошу присылать в ком.предложении, рассмотрю варианты. Цены нужны в гривне или с указанным текущим курсом. Труба 16\2 PEXа,б, PERT - 1200м Коллектор с расходомерами на 8вых - 2шт. Сервоприводы 220в - 14шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
naupv Опубліковано: 23 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2015 e-klimat.ua/category/truba-tepliy-pol/ e-klimat.ua/category/kollektori/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
jacG Опубліковано: 24 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2015 Всем доброго дня! С нынешними ценами сам уже не знаю, что хочу. Прошлой осенью был настроен на Fado. У кого что есть и по какому курсу, прошу присылать в ком.предложении, рассмотрю варианты. Цены нужны в гривне или с указанным текущим курсом. Труба 16\2 PEXа,б, PERT - 1200м Коллектор с расходомерами на 8вых - 2шт. Сервоприводы 220в - 14шт. ответ на почте Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sash_kpi Опубліковано: 25 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 25 лютого 2015 Скинув на пошту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз