ангелос Опубліковано: 18 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2015 могу продать за 500 сложенные и сухие но самовывоз ориентир м.Теремки 500 это что? Сколько дров? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Walduk! Опубліковано: 19 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2015 500 это что? Сколько дров? дуб + акация, дуба 90% дрова сухие по 45-50см полена 10-11складометров Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
chernozem Опубліковано: 26 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 26 серпня 2015 сколько стоит зил дров на осокорки? Дубовые,колотые. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vigolwood Опубліковано: 27 серпня 2015 Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 Дрова сосновые самовывозом или доставка из г. Олевск Житомирской обл.. Цена 45 грн за 1 метр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Skalsa Опубліковано: 7 вересня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 вересня 2015 значит не прогадал, 1800грн. за 10скл.м с доставкой-разгрузкой контакт можно получить,дровиЖки нужны)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Аспарк Опубліковано: 7 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 Аналогично нужны дрова. Дуб колотый - 3 куба. В Ровжи. Уже всё пересмотрела, не могу найти нормальные цены на доставку. Может есть что-то в Хотяновке или в Жукине или в Лебедевке... Просто в самих Ровжах пол машины отказываются везти( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ангелос Опубліковано: 7 жовтня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2015 Аналогично нужны дрова. Дуб колотый - 3 куба. В Ровжи. Уже всё пересмотрела, не могу найти нормальные цены на доставку. Может есть что-то в Хотяновке или в Жукине или в Лебедевке... Просто в самих Ровжах пол машины отказываются везти( 3 куба навалом 2000 с доставкой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igor_doc Опубліковано: 30 серпня 2016 Поділитись Опубліковано: 30 серпня 2016 Шукаю компаньйона на 6-7 кубометрів кругляка сосни. Бориспільський (Дударів), Броварський (Требухів) або в околицях. Сухостой, діаметр невеликий, повинен бути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
аtlant Опубліковано: 10 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2016 у меня есть контакт по макаровскому р-ну только надо уточнить интересующий объем и как будете забирать. там длина дров 2 или 4метра. и какая порода интересует если можно дайте номер , и где в макаровском районе , интересует дуб , вывоз камазом-самосвалом Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
аtlant Опубліковано: 12 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2016 у меня есть контакт по макаровскому р-ну только надо уточнить интересующий объем и как будете забирать. там длина дров 2 или 4метра. и какая порода интересует __________________ понти поколотив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 17 жовтня 2016 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2016 С дровами туго очень. Контакты лесхозов были бы супер. Готовы покупать фурами на экспорт и для внутренего рынка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drova Опубліковано: 31 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 31 липня 2019 попилены и частично поколоты, полчаса-час в день и за неделю всё перекочует в дровник Отличные дрова Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз