finansist9999 Опубліковано: 13 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2015 приветствую. Делаю в квартире душевую без поддона. Новостройка, уровень пола позволяет вывести трап виега в центр под ноль. Угол ванной + перестенок с газоблока. Задумался как сделать порожек что бы вода не перетекала? видел такой вариант как на фото - походу это труба из нержавейки. В эпицентре нашел такую (кусок 3м от 400 до 700 грн). По сути нужен метр, затем вмуровать его между плиткой наполовину. Какие еще есть варианты? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 13 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2015 Это Ваше фото?Или у Вас ещё в процессе? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 13 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2015 Это Ваше фото?Или у Вас ещё в процессе? это я в спортзале сфоткал. для примера. хочу также... где эту "трубу" достать? только не с епицентра за 700грн 3м? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 13 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2015 это я в спортзале сфоткал. для примера. хочу также... где эту "трубу" достать? только не с епицентра за 700грн 3м? шукайте на металобазах в своєму регіоні, там ціни гуманніші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
мастерок Опубліковано: 13 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2015 Дело в том,что именно с такими Виеговскими трапами можно слека пошаманить и намутить так необходимый 1 см уклона-тогда не нужно заморачиватся с трубой.Ну и ставить по центру его не феншуйно,болеее правильно провернуть всю плоскость в дальний уол. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vicit Опубліковано: 13 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2015 Маю аналогічну душову, довго думав як зробити порожик. В результаті, коли ложили плитку на підлогу, залишили місце від перегородки до стіни на товщину самої перегородки, десь біля 10 см. Потім дві рейки, по 7 см висоти, виставили як опалубку на порожик і залили бетоном( 3-4 мастєрка). Через три дні, з кусків плитки і білого уголка, який залишався, обклали сам застигший поріг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 13 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 13 лютого 2015 Маю аналогічну душову, довго думав як зробити порожик. В результаті, коли ложили плитку на підлогу, залишили місце від перегородки до стіни на товщину самої перегородки, десь біля 10 см. Потім дві рейки, по 7 см висоти, виставили як опалубку на порожик і залили бетоном( 3-4 мастєрка). Через три дні, з кусків плитки і білого уголка, який залишався, обклали сам застигший поріг. як на мене то в такому "порозі" є такі недоліки: 1. якщо перший раз ідеш (більше стосується де ходять вперше наприклад бані, сауни) можна незамітити що є поріг так як він в один колір з плиткою, може варто його робити іншим кольором (в Вашому випадку боки б зробив з салатовго кольору такого як на стінках) 2. гострі кути, можна на плитці посковзнутись і вдаритись об кут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 14 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2015 як на мене то в такому "порозі" є такі недоліки: 1. якщо перший раз ідеш (більше стосується де ходять вперше наприклад бані, сауни) можна незамітити що є поріг так як він в один колір з плиткою, може варто його робити іншим кольором (в Вашому випадку боки б зробив з салатовго кольору такого як на стінках) 2. гострі кути, можна на плитці посковзнутись і вдаритись об кут через ці недоліки і не хочу його робити. залишаю на крайній варіант. Хотілось би з труби... може ще 2 таких людей знайдеться і купимо 3м кусок труби на трьох?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 14 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2015 Хотілось би з труби... Нержавеющая труба вовсе не дефицит. Продается от 1 метра. Отошлют куда скажете. Учитывая приличный диаметр, не жадничайте и берите стенку хотя бы 1.5мм (обидно будет заработать вмятину, уронив мыло) Марки AISI 304 вам хватит. Бывает зеркалка (полированная) и матовая (шлифованная). Купить - ну например тут metaloalians.net/metalloprokat/nerzhavejushchij-metalloprokat 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 14 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 14 лютого 2015 через ці недоліки і не хочу його робити. залишаю на крайній варіант. Хотілось би з труби... може ще 2 таких людей знайдеться і купимо 3м кусок труби на трьох?) Ви з якого міста? У Львові є кілька фірм які торгують кольоровим металопрокатом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 як на мене то в такому є такі недолікиВ мене таке в літньому душі.1. якщо перший раз ідеш (більше стосується де ходять вперше наприклад бані, сауни) можна незамітити що є поріг так як він в один колір з плиткоюГосподарі в темі, а рідких гостей попереджають і людина на новому місці перший раз завжди приглядається.2. гострі кути, можна на плитці посковзнутись і вдаритись об кутЗгоден на 100%. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vicit Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 як на мене то в такому "порозі" є такі недоліки: 1. якщо перший раз ідеш (більше стосується де ходять вперше наприклад бані, сауни) можна незамітити що є поріг так як він в один колір з плиткою, може варто його робити іншим кольором (в Вашому випадку боки б зробив з салатовго кольору такого як на стінках) 2. гострі кути, можна на плитці посковзнутись і вдаритись об кут над порожиком ще будуть двері скляні, які будуть відкриватися всередину. В душову будуть заходити не так багато людей, тому про обережність будуть знати усі (це ж не прохідний двір). А щоб не повсковзнутись, можна коврик резиновий кинути, для істинних фанатів безпеки є каска/мотошлем ) Для ТС, як варіант для здешевлення порожика із труби, можна взяти пів метра нержавійки, розрізати вздовж і уже до укладеної плитки прикрутити/приклеїти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 Господарі в темі, а рідких гостей попереджають і людина на новому місці перший раз завжди приглядається. в тестя в селі теж хата трохи ще старого взірця, там одвірки низенькі, і я вже не один рік туди приїжджаючи теж часто головою луплю в одвірок, теж згадується каска, шолом і т.д.... :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 16 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 Нержавеющая труба вовсе не дефицит. Продается от 1 метра. Отошлют куда скажете. Учитывая приличный диаметр, не жадничайте и берите стенку хотя бы 1.5мм (обидно будет заработать вмятину, уронив мыло) Марки AISI 304 вам хватит. Бывает зеркалка (полированная) и матовая (шлифованная). Купить - ну например тут metaloalians.net/metalloprokat/nerzhavejushchij-metalloprokat позвонил туда. минимум 3 метра - 1800 грн. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 16 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 **************** спробуйте www.metall-holding.com.ua/ua www.avmg.com.ua/ mdgr.com.ua/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 16 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 позвонил туда. минимум 3 метра - 1800 грн. Ну наберите в Гугле и продавцев выпадет море. Обычно от метра и кратно метру. Вот вам Харьковские продавцы - 057-751-95-10 и 067-524-02-32. Ну а снизить цену (600 гр за метр это впечатляет) можно немного пожертвовав диаметром и взяв-таки стенку 1мм, но плотно набив трубу раствором. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 16 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 Господарі в темі, а рідких гостей попереджають і людина на новому місці перший раз завжди приглядається. можно 10 лет пользоваться душем без проблем, а на 11й, задумавшись/замечтавшись/будучи не в настроении - как минимум заработать перелом, ударившись ногой (перелом фаланги, пястной кости. причем учтите - со смещением - и не факт, что получится совместить обломки без операции).. как максимум - еще и грохнуться, ударившись головой (тут последствия - как повезет)... и один этот раз с лихвой перекроет те 10 лет "беспроблемного" пользования. а если это не Вы, а близкий человек? а если еще и пожилой? оно Вам надо? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 16 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 заказал и оплатил уже трубу 2м 720грн. 50.8 2мм блестящая. приедет - выложу фотку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 16 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 можно 10 лет пользоваться душем без проблем, а на 11й, задумавшись/замечтавшись/будучи не в настроении - как минимум заработать перелом, ударившись ногой (перелом фаланги, пястной кости. причем учтите - со смещением - и не факт, что получится совместить обломки без операции).. как максимум - еще и грохнуться, ударившись головой (тут последствия - как повезет)... и один этот раз с лихвой перекроет те 10 лет "беспроблемного" пользования. а если это не Вы, а близкий человек? а если еще и пожилой? оно Вам надо? Красиво излагаете. А какие последствия будут, если замечтаться и забыть поднять ногу при входе в штатную душкабину? Ну или при выходе из ванной на плиточный пол? Ваши предложения по теме? Добавлено через 5 минут это я в спортзале сфоткал. для примера. хочу также... где эту "трубу" достать? только не с епицентра за 700грн 3м? И что эта труба обеспечит невытекание воды ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 16 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 в тестя в селі теж хата трохи ще старого взірця, там одвірки низенькі, і я вже не один рік туди приїжджаючи теж часто головою луплю в одвірок, теж згадується каска, шолом і т.д.... :D До родичів похилого віку варто частіше навідуватися. Добавлено через 1 минуту можно 10 лет пользоваться душем без проблем, а на 11й, задумавшись/замечтавшись/будучи не в настроении - как минимум заработать перелом, ударившись ногой (перелом фаланги, пястной кости. причем учтите - со смещением - и не факт, что получится совместить обломки без операции).. Да, тут и Dr. Yura не поможет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 17 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 17 лютого 2015 До родичів похилого віку варто частіше навідуватися. Добавлено через 1 минуту Да, тут и Dr. Yura не поможет. :D тесть проживає у Львові, в село навідується, я теж інколи навідуюсь в село Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 16 травня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2015 вот так вот получилось. иттоговые фотки скину позже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
finansist9999 Опубліковано: 31 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2016 И что эта труба обеспечит невытекание воды ? да. вода не вытекает. шикарный душ получился. жаль квартиру ту уже продал. в следующей буду делать точно так же Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз