TanyaTerizo Опубліковано: 11 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2015 куплю морозильную камеру б/у, может кто продаст?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 11 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2015 куплю морозильную камеру б/у, может кто продаст?))) Есть Норд 160 см, б/у, использовалась в квартире, уже несколько лет на даче без работы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TanyaTerizo Опубліковано: 12 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2015 Есть Норд 160 см, б/у, использовалась в квартире, уже несколько лет на даче без работы. а фотки есть? сколько ей лет? и цена конечно!? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 12 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 12 лютого 2015 (змінено) а фотки есть? сколько ей лет? и цена конечно!? Тот, что справа. 10 будет. Я почти как все (торг): (ссылка устарела). Змінено 12 лютого 2015 користувачем Игорь&Ира Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
TanyaTerizo Опубліковано: 16 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 Спасибо! Я посоветуюсь, и можно ваш телефон в личку!? Если забирать,то от куда? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 16 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 Спасибо! Я посоветуюсь, и можно ваш телефон в личку!? Если забирать,то от куда? Одесская трасса (пару км от КП). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз