ТОРОС Опубліковано: 6 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2015 Кто подскажет может че новое на рынке появилось ? В среднем ценовом сегменте ? Буду благодарен! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 6 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2015 З таким курсом євро можна розглядати варіант конс'єржа з зарплатою тисячу гривень. Багатофункціональний, різні варіанти керування: і з телефону, і від автосигналу, і візуально. Фотоелементи вбудовані. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ТОРОС Опубліковано: 6 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2015 З таким курсом євро можна розглядати варіант конс'єржа з зарплатою тисячу гривень. Багатофункціональний, різні варіанти керування: і з телефону, і від автосигналу, і візуально. Фотоелементи вбудовані. И какой у Вас сегодня? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 6 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2015 За тридцяточку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ТОРОС Опубліковано: 6 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2015 Фига се ! Нам Алютех 28 дал ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
muvic Опубліковано: 6 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2015 Фига се ! Нам Алютех 28 дал ! Нічого, я просто завжди з оптимізмом дивлюся у майбутнє Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ТОРОС Опубліковано: 6 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 лютого 2015 Нічого, я просто завжди з оптимізмом дивлюся у майбутнє Ну не знаю , где тот оптимизм звонков почти нет люди затаились... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vorota24 Опубліковано: 10 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 10 лютого 2015 Ну не знаю , где тот оптимизм звонков почти нет люди затаились... Ждут пока на свои ГРН можно будет купить доски что бы забить проем Совет всем покупайте тогда когда нужно а если есть грн то бегом !!! Дешевле не будет Когда то кричали что и 18-19 грн за евро это грабеж, а теперь многие ждут возврата этого прекрасного момета Как сделать человеку хорошо? Сначала сделать плохо, а потом — как было. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vvorota Опубліковано: 11 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 11 лютого 2015 хто и что может сказать по поводу "ротелли" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз