Lioness_le Опубліковано: 5 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 Да не вопрос, форумчанам всегда рад, чача найдется!=) Прикреплять сверху тему будем или никому больше не скажем?:D Я так понимаю, в эту субботу, да? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 5 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 Не, суббота - встреча выпускников. Надо еще Lana CK позвать - никак не заберу у нее мою книжку, как шары катать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lioness_le Опубліковано: 5 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 Не, суббота - встреча выпускников. Ну про воскресенье я и сама поняла Надо еще Lana CK позвать - никак не заберу у нее мою книжку, как шары катать. Кстати, можно и в боулинг сходить. Ну тока без профи, а так, чисто шары покатать. Сначала в боулинг, а потом на чачу Как я придумала?:D 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 5 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 ... Сначала в боулинг, а потом на чачу Как я придумала?:D Краще навпаки: спочатку на чачу, а потім - боулінг :D Як я придумав? ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 5 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 Поддержу! Но сначала шары! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 5 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 Поддержу! Но сначала шары! Позаливати чачею? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 5 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 Книжка не про как шары того, а рекордов книжка всяческих)) Добавлено через 1 минуту И звать меня не обязательно:D Я самэ прихожу 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 5 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 Книжка не про как шары того, а рекордов книжка всяческих)) Так это фактически книжка о том, у кого больше шары! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 5 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 И хто быстрее и ловчее Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 что это? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 Медузо?) Но могу недобачать с телефона Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 Медузо?) Но могу недобачать с телефона не медуза. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Slaven_33 Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 не медуза. Вода (при попадании маленького, круглого и тяжёлого предмета). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 что это? [ATTACH]414595[/ATTACH] Капля молока на воду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 Вода (при попадании маленького, круглого и тяжёлого предмета). не угадали! Капля молока на воду Теплее! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 15 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 Лягуха чихнула. (я поиском изображений нашел, что это, но так, наверное, нечестно) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 15 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 Теплее! hrenovina.net/5840/drop1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 15 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 Как раз сегодня решил заняться чачей уражая прошлого года. Серия волшебных фотографий "Рождение чачи". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
nataliko Опубліковано: 16 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 hrenovina.net/5840/drop1 :D:D:D:D:D:D:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз