Сергей 31 Опубліковано: 11 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2009 (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GeoTeplo Опубліковано: 12 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2009 (ссылка устарела) Вот зараза. Собрал таки все и получил карту Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 12 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2009 А кому КОДы для получения карточек на скидку 10%??? по 10грн за код Сынишка посидел над игрушкой пару часов - "заработал" 5шт кодов. Получение карточек в м-не "Инсталятор" по ул. Скляренко,5. Заявки в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kostja Опубліковано: 12 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2009 Прикольная игра только жаль, что всего 6 уровней. По приколу прошел и не заметил. Получил код, красивый, а зачем? Я то в Харькове, а магазин в Киеве Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ku. Опубліковано: 12 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 12 червня 2009 (ссылка устарела) Класс! Теперь чувствую силы инсталить бассейны:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Svet_LED Опубліковано: 13 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2009 5 минут и у меня уже скидка. Хотя карточку заработал уже давно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
InSAn Опубліковано: 13 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 13 червня 2009 Вот зараза. Собрал таки все и получил карту Не стоит тратить времени - можно и ненапрягаясь получить скидку. Код скидки генерит генератор случайных чисел (от 1 до 9999). Для его получения можно просто посетить страничку (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anry70 Опубліковано: 15 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2009 Кому нужна еще скидка?Могу скинуть свой код.Бред сивой кобылы,приходи ,называй любое(четырехзначное)число и получай скидку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз