ЯД Опубліковано: В середу в 18:13 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:13 7 годин тому, sidus сказав: Моя епопея із ДТЕК продовжується, нагадаю я пробую через кабінет приєднать податись. Основне шо треба памятати: шо якшо шось не так, заявка висить в кабінеті із статусом: На розгляді, а по факту вона в архиві. Тому кабінет це супер-сира хрінь, хіба шо ви готові по телефону всю подальшу ситуацію моніторити. А мене виходить ще й ДТЕК надув: я в 21му році змінював лічильник, спеціально обирав модель, яка підтримує ЗТ + двозонний, обрав модель Gama 300 f27, оплатив, отримав акт приймання-передачі із цією моделлю, АЛЕ встановили по факту Gama 300 f17, дешевшу модель без підтримки ЗТ, в акті про заміну лічильника теж ця модель. І це все вспливло коли прийшли робити технічну перевірку обладнання, бо я був впевнений шо лічильник підтримує ЗТ. Якось так, тепер подав заяву, описав ситуацію і знов чекати. Грьобаний совок Мне кажется все таки забить и найти людей Бо это просто уйдет уйма времени в итоге. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: В середу в 19:57 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:57 8 часов назад, sidus сказал: це все вспливло коли прийшли робити технічну перевірку обладнання, Що саме перевіряють,які вимоги перевірки ? Що мае бути там ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: учора в 09:06 Поділитись Опубліковано: учора в 09:06 14 часов назад, МакДо сказал: Нагадали історію про те, як приїхали ДТЕК замінювати мені лічильник для ЗТ і в процесі заміни повідомили, що вони не той взяли і не можуть мені встановити високовольтний лічильник. Походу в мене те саме було - шо було під рукою, те і встановили....але по факту це косяк того, хто встановлював, подивимося як ДТЕК зреагує на ситуацію 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: учора в 09:13 Поділитись Опубліковано: учора в 09:13 14 часов назад, ЯД сказал: Мне кажется все таки забить и найти людей Бо это просто уйдет уйма времени в итоге. Людей, которые тариф под ключ оформят? А сколько сабж стоит? У меня ж не 30квт СЭС чтоб спешить, а 12, не думаю что окупится быстрее найти людей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: учора в 09:14 Поділитись Опубліковано: учора в 09:14 13 часов назад, Asot сказал: Що саме перевіряють,які вимоги перевірки ? Що мае бути там ? Ну це стандартна процедура офомрлення ЗТ. як правило іі роблять коли міняють лічильник, але в моєму випадку лічильник з підтримкою ЗТ був (як я думав, насправді ні), тому окремо подавав заяву на перевірку. Перевіряють лічильник і обладнання, як детально - не скажу, бо в мене все закінчилось на лічильнику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: учора в 09:36 Поділитись Опубліковано: учора в 09:36 (змінено) 22 минуты назад, sidus сказал: Перевіряють лічильник і обладнання, як детально - не скажу, бо в мене все закінчилось на лічильнику Я теж написав заяву на перевірку ,побачим ,що скажуть,знаю точно ,що узо 3ф у мене не мае і реле напруги тоже біля стовпа) Тому й спитав ,що саме там хочуть побачити Змінено учора в 09:37 користувачем Asot Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: учора в 09:44 Поділитись Опубліковано: учора в 09:44 36 хвилин тому, sidus сказав: Походу в мене те саме було - шо було під рукою, те і встановили....але по факту це косяк того, хто встановлював, подивимося як ДТЕК зреагує на ситуацію Для ЗТ окрім лічильника треба модем. І навіть якщо зараз приїде ДТЕК та поставить ЗТ лічильник, що з модемом? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: учора в 09:45 Поділитись Опубліковано: учора в 09:45 Только что, k-master сказал: Для ЗТ окрім лічильника треба модем. І навіть якщо зараз приїде ДТЕК та поставить ЗТ лічильник, що з модемом? ну в заяві я вказав, шоб виставили рахунок, але без лічильника...тобто доплатити все одно треба буде Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: учора в 09:47 Поділитись Опубліковано: учора в 09:47 1 хвилину тому, sidus сказав: ну в заяві я вказав, шоб виставили рахунок, але без лічильника...тобто доплатити все одно треба буде Може бути так що в них його немає та простіше дати свій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: учора в 10:16 Поділитись Опубліковано: учора в 10:16 31 минуту назад, k-master сказал: Для ЗТ окрім лічильника треба модем. І навіть якщо зараз приїде ДТЕК та поставить ЗТ лічильник, що з модемом? Які ще вимоги підскажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: учора в 10:21 Поділитись Опубліковано: учора в 10:21 3 хвилини тому, Asot сказав: Які ще вимоги підскажете? Если вы не в киевской области то требуют еще РН под пломбу. Модем они с счетчиком ставят свой 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
k-master Опубліковано: учора в 10:27 Поділитись Опубліковано: учора в 10:27 9 хвилин тому, Asot сказав: Які ще вимоги підскажете? Ну там Лічильник з модемом та іноді вимагають РН. Ну й сама станція повинна бути встановленна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: учора в 11:19 Поділитись Опубліковано: учора в 11:19 51 минуту назад, k-master сказал: Ну там Лічильник з модемом та іноді вимагають РН Дякую,реле у будинку стоїть ,якщо захочуть ,перенесу на вулицю! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 19 часов назад, Asot сказал: Що саме перевіряють,які вимоги перевірки ? Що мае бути там ? Від регіону залежить. В нас наприклад головна умова - щит з РКН під опомбування. На інвертор/панелі майже не дивляться. Лічильник мені змінювали на двонаправлений саме через оформлення ЗТ й тому його не перевіряли. Та навіть модем для лічильника встановив перевіряючий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз