Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Зеленый тариф в каждый дом

gespenster

Рекомендовані повідомлення

7 годин тому, sidus сказав:

Моя епопея із ДТЕК продовжується, нагадаю я пробую через кабінет приєднать податись. Основне шо треба памятати: шо якшо шось не так, заявка висить в кабінеті із статусом: На розгляді, а по факту вона в архиві. Тому кабінет це супер-сира хрінь, хіба шо ви готові по телефону всю подальшу ситуацію моніторити.

А мене виходить ще й ДТЕК надув: я в 21му році змінював лічильник, спеціально обирав модель, яка підтримує ЗТ + двозонний, обрав модель Gama 300 f27, оплатив, отримав акт приймання-передачі із цією моделлю, АЛЕ встановили по факту Gama 300 f17, дешевшу модель без підтримки ЗТ, в акті про заміну лічильника теж ця модель. 

І це все вспливло коли прийшли робити технічну перевірку обладнання, бо я був впевнений шо лічильник підтримує ЗТ. 

Якось так, тепер подав заяву, описав ситуацію і знов чекати. Грьобаний совок

Мне кажется все таки забить и найти людей 

Бо это просто уйдет уйма времени в итоге. 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 часов назад, sidus сказал:

це все вспливло коли прийшли робити технічну перевірку обладнання,

Що саме перевіряють,які вимоги перевірки ? Що мае бути там ?

Посилання на коментар

14 часов назад, МакДо сказал:

Нагадали історію про те, як приїхали ДТЕК замінювати мені лічильник для ЗТ і в процесі заміни повідомили, що вони не той взяли і не можуть мені встановити високовольтний лічильник. 

Походу в мене те саме було - шо було під рукою, те і встановили....але по факту це косяк того, хто встановлював, подивимося як ДТЕК зреагує на ситуацію

• Лайк 1
Посилання на коментар

14 часов назад, ЯД сказал:

Мне кажется все таки забить и найти людей 

Бо это просто уйдет уйма времени в итоге. 

Людей, которые тариф под ключ оформят? А сколько сабж стоит? У меня ж не 30квт СЭС чтоб спешить, а 12, не думаю что окупится быстрее найти людей

Посилання на коментар

13 часов назад, Asot сказал:

Ну це стандартна процедура офомрлення ЗТ. як правило іі роблять коли міняють лічильник, але в моєму випадку лічильник з підтримкою ЗТ був (як я думав, насправді ні), тому окремо подавав заяву на перевірку.

Перевіряють лічильник і обладнання, як детально - не скажу, бо в мене все закінчилось на лічильнику

Посилання на коментар

22 минуты назад, sidus сказал:

Перевіряють лічильник і обладнання, як детально - не скажу, бо в мене все закінчилось на лічильнику

Я теж написав заяву на перевірку ,побачим ,що скажуть,знаю точно ,що узо 3ф у мене не мае і реле напруги тоже біля стовпа)

Тому й спитав ,що саме там хочуть побачити

Змінено користувачем Asot
Посилання на коментар

36 хвилин тому, sidus сказав:

Походу в мене те саме було - шо було під рукою, те і встановили....але по факту це косяк того, хто встановлював, подивимося як ДТЕК зреагує на ситуацію

Для ЗТ окрім лічильника треба модем. І навіть якщо зараз приїде ДТЕК та поставить ЗТ лічильник, що з модемом?

Посилання на коментар

Только что, k-master сказал:

Для ЗТ окрім лічильника треба модем. І навіть якщо зараз приїде ДТЕК та поставить ЗТ лічильник, що з модемом?

ну в заяві я вказав, шоб виставили рахунок, але без лічильника...тобто доплатити все одно треба буде

Посилання на коментар

1 хвилину тому, sidus сказав:

ну в заяві я вказав, шоб виставили рахунок, але без лічильника...тобто доплатити все одно треба буде

Може бути так що в них його немає та простіше дати свій. 

Посилання на коментар

31 минуту назад, k-master сказал:

Які ще вимоги підскажете?

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Asot сказав:

Если вы не в киевской области то требуют еще РН под пломбу.

Модем они с счетчиком ставят свой

• Лайк 1
Посилання на коментар

9 хвилин тому, Asot сказав:

Ну там Лічильник з модемом та іноді вимагають РН. Ну й сама станція повинна бути встановленна.

• Лайк 1
Посилання на коментар

51 минуту назад, k-master сказал:

Ну там Лічильник з модемом та іноді вимагають РН

Дякую,реле у будинку стоїть ,якщо захочуть ,перенесу на вулицю!

Посилання на коментар

19 часов назад, Asot сказал:

Від регіону залежить. В нас наприклад головна умова - щит з РКН під опомбування. На інвертор/панелі майже не дивляться. Лічильник мені змінювали на двонаправлений саме через оформлення ЗТ й тому його не перевіряли. Та навіть модем для лічильника встановив перевіряючий.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...