Vikctor Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 37 минут назад, newbee2020 сказал: так назва N type це теж більше маркетингове конкретного виробника, ніж якийсь стандарт Хиба? Наче є чіткі складові для визначення цього терміну. Колись читав про це. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 15 лютого Поділитись Опубліковано: 15 лютого 1 годину тому, newbee2020 сказав: так назва N type це теж більше маркетингове конкретного виробника, ніж якийсь стандарт Не, тут вы не правы. Н или п тайп зависит от допинга полупроводника, и от этого зависит какой заряд накапливается. Это технология производства 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 17 лютого Поділитись Опубліковано: 17 лютого В 23.01.2025 в 11:04, sidus сказал: То я вже запустив через цей кабінет, а потім глянув як це робиться в сервісному центрі і там по суті той самий бланк заяви, тому сенс дублювати це, але цікаво чи хтось через кабінет взагалі отримував попередньо Якшо ні - то буду першим і доповім наступним отримувачам ЗТ як це болісно або навпаки) Апдейт: виявилось так, шо заявка висіла в статусі "На розгляді", але по факту була відхилена і про це я дізнався тільки через кол-центр, сайт не відображає реальний статус нажаль. 03.02 Подав нову заявку із врахуванням попередніх зауважень (вони прийшли на пошту). Зараз дзвонив по новій заявці, технічна перевірка аж на 07.03 запланована. Звісно сайт цього не відображає. Рахунку поки не виставили, доведеться знов дзвонити уточнювати чи буде він на сайті, чи мені його після перевірки дадуть. Якось так, туго йде - але саме через технічну неготовність кабінету ДТЕК Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого (змінено) А шо робить з битою панелью? Вода через тріщіни з часом вб'є елементи. Сдати рамку на люмінь, а інше викинути, так голоси у голові шепчуть "не викидай, воно пригодиться" 1. приклеїти плівку щоб востановити герметичність, та заряжати нею АКБ для світла у льохі 2. відколупати від скла, та нарізати на елементи, щоб зробити маленькі батареї типу таких 3. ваші ідеї... Змінено 19 лютого користувачем Enot123h Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 31 хвилину тому, Enot123h сказав: А шо робить з битою панелью? Вода через тріщіни з часом вб'є елементи. Сдати рамку на люмінь, а інше викинути, так голоси у голові шепчуть "не викидай, воно пригодиться" 1. приклеїти плівку щоб востановити герметичність, та заряжати нею АКБ для світла у льохі 2. відколупати від скла, та нарізати на елементи, щоб зробити маленькі батареї типу таких 3. ваші ідеї... Зустрічав думки: 1) воно і так працюватиме, але не на всю потужність. 2) залиття шаром епоксидної смоли. Все одно з неї вже не зробиш повноцінної панелі. А от хвіртка вийде стильною) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 1 час назад, МакДо сказал: Все одно з неї вже не зробиш повноцінної панелі. А от хвіртка вийде стильною) Та мені повноцінна і не потрібна, я вже купив нову. Епоксідка гарний варіант, але бажано ваккумувати Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 19 лютого Поділитись Опубліковано: 19 лютого 50 хвилин тому, Enot123h сказав: Та мені повноцінна і не потрібна, я вже купив нову. Епоксідка гарний варіант, але бажано ваккумувати Навряд без повного прибирання битого скла вона видаватиме норм результат. Тріщини можуть скривлювати оптику. Тому хвіртка або благодійність - найкращий варіант))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого 15 годин тому, МакДо сказав: Зустрічав думки: 1) воно і так працюватиме, але не на всю потужність. 2) залиття шаром епоксидної смоли. Все одно з неї вже не зробиш повноцінної панелі. А от хвіртка вийде стильною) Зустрічав по каналах успішний досвід епоксидної смоли ювелірної. Ремонтував і потім ділився, що працює нормально. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого есть смола (епоксидка) застывающая от уф. ее используют для ремонта сколов лобового на авто, и для 3д принтеров одного типа она точно не потечет. но начала "выровнять" стекло битое? или снять его полностью. и ее норм кол-во надо будет, эпоксидки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 20 лютого Поділитись Опубліковано: 20 лютого Мужик писав, що пішло дві банки ювелірної епоксідки. Заливав поверх кла, бо було видно тріщини на склі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого Что то не пойму, показалось или нет, но похоже когда генерация около 10 квт у меня по одной фазе поднимается напряжение 245+ и дея скидывает выработку до собственного потребления и в сеть 0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 45 хвилин тому, mib сказав: Что то не пойму, показалось или нет, но похоже когда генерация около 10 квт у меня по одной фазе поднимается напряжение 245+ и дея скидывает выработку до собственного потребления и в сеть 0 Може хмарність? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2 минуты назад, МакДо сказал: Може хмарність? Ну не такая же что бы подравнять сеть в 0 Надо еще понаблюдать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого (змінено) 1 час назад, mib сказал: Что то не пойму, показалось или нет, но похоже когда генерация около 10 квт у меня по одной фазе поднимается напряжение 245+ и дея скидывает выработку до собственного потребления и в сеть 0 В мене ще не було генерації вище 5,2кВтг, тому не можу ані підтвердити ані спростувати ваші спостереження) Але вчора дивився відео де чувак один інвертор віддав у сервіс і тімчасово повісив на свій 10кВт деє біля 20кВт панелей. Якось воно в нього працює, хоча під час запису відео генерація була нижче 2кВтг. Змінено 21 лютого користувачем Vikctor Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
volomoto Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 1 годину тому, mib сказав: Что то не пойму, показалось или нет, но похоже когда генерация около 10 квт у меня по одной фазе поднимается напряжение 245+ и дея скидывает выработку до собственного потребления и в сеть 0 Це можливо, якщо активні налаштування залежності активної потужності від напруги в мережі. Це ліва частина отут: Але у вашому випадку швидше за все короткочасно інвертор відключив мережеве реле або спрацювало РКН перед інвертором. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 21 лютого Поділитись Опубліковано: 21 лютого 26 минут назад, volomoto сказал: Це можливо, якщо активні налаштування залежності активної потужності від напруги в мережі. Це ліва частина отут: надо будет посмотреть что у меня там но я думаю что по дефолту 27 минут назад, volomoto сказал: Але у вашому випадку швидше за все короткочасно інвертор відключив мережеве реле або спрацювало РКН перед інвертором. у меня его нет, так что тут точно не оно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LOS8800 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого Доброго вечора, підкажіть, якщо без двонаправленого лічильника збрасувати залишок в мереж, звичайний лічильник буде рахувати якк споживання? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 3 хвилини тому, LOS8800 сказав: Доброго вечора, підкажіть, якщо без двонаправленого лічильника збрасувати залишок в мереж, звичайний лічильник буде рахувати якк споживання? Да Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
LOS8800 Опубліковано: 22 лютого Поділитись Опубліковано: 22 лютого 56 минут назад, ЯД сказал: Да Дякую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Альт Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого Борг перед домашніми сонячними електростанціями за 2024 рік. Погоджені виплати 30%. НКРЕКП. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asot Опубліковано: 25 лютого Поділитись Опубліковано: 25 лютого Чи вірно я розумію ,що мережевому інвертору побарабану сварочний апарат ,можна в любі точці включатись ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Альт Опубліковано: 26 лютого Поділитись Опубліковано: 26 лютого Новини.Стосовно боргів перед домашніми, сонячними електростостанціями. Засідання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Альт Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня Спроба розібратися чи можна чипляти на інвертор більше сонячних панелей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: В середу в 11:09 Поділитись Опубліковано: В середу в 11:09 Моя епопея із ДТЕК продовжується, нагадаю я пробую через кабінет приєднать податись. Основне шо треба памятати: шо якшо шось не так, заявка висить в кабінеті із статусом: На розгляді, а по факту вона в архиві. Тому кабінет це супер-сира хрінь, хіба шо ви готові по телефону всю подальшу ситуацію моніторити. А мене виходить ще й ДТЕК надув: я в 21му році змінював лічильник, спеціально обирав модель, яка підтримує ЗТ + двозонний, обрав модель Gama 300 f27, оплатив, отримав акт приймання-передачі із цією моделлю, АЛЕ встановили по факту Gama 300 f17, дешевшу модель без підтримки ЗТ, в акті про заміну лічильника теж ця модель. І це все вспливло коли прийшли робити технічну перевірку обладнання, бо я був впевнений шо лічильник підтримує ЗТ. Якось так, тепер подав заяву, описав ситуацію і знов чекати. Грьобаний совок 1 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В середу в 18:08 Поділитись Опубліковано: В середу в 18:08 6 годин тому, sidus сказав: Моя епопея із ДТЕК продовжується, нагадаю я пробую через кабінет приєднать податись. Основне шо треба памятати: шо якшо шось не так, заявка висить в кабінеті із статусом: На розгляді, а по факту вона в архиві. Тому кабінет це супер-сира хрінь, хіба шо ви готові по телефону всю подальшу ситуацію моніторити. А мене виходить ще й ДТЕК надув: я в 21му році змінював лічильник, спеціально обирав модель, яка підтримує ЗТ + двозонний, обрав модель Gama 300 f27, оплатив, отримав акт приймання-передачі із цією моделлю, АЛЕ встановили по факту Gama 300 f17, дешевшу модель без підтримки ЗТ, в акті про заміну лічильника теж ця модель. І це все вспливло коли прийшли робити технічну перевірку обладнання, бо я був впевнений шо лічильник підтримує ЗТ. Якось так, тепер подав заяву, описав ситуацію і знов чекати. Грьобаний совок Нагадали історію про те, як приїхали ДТЕК замінювати мені лічильник для ЗТ і в процесі заміни повідомили, що вони не той взяли і не можуть мені встановити високовольтний лічильник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз