Vikingua Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня При подачі документів я це обговорював і в мене перевірку, безкоштовну записали при установці лічильника. Тож ті самі хлопці після встановлення лічильника, записали параметри обладнання, зі слов, нічого не дивилися. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 година тому, Vikingua сказав: При подачі документів я це обговорював і в мене перевірку, безкоштовну записали при установці лічильника. Тож ті самі хлопці після встановлення лічильника, записали параметри обладнання, зі слов, нічого не дивилися. Було аналогічно. Але дядько ходив у підвал і переписував модель інвертора з шильдика. Мене в той час не було вдома, а дружина нічого не знає, тому він і ходив до інвертора. Ви в Київській області? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 час назад, МакДо сказал: Було аналогічно. Але дядько ходив у підвал і переписував модель інвертора з шильдика. Мене в той час не було вдома, а дружина нічого не знає, тому він і ходив до інвертора. Ви в Київській області? Так, ДТЕК Київської обл, тобто після подачі документів просто чекали і додатково заяв не писали / рахунки не оплачували саме на технічну перевірку? Це ж безкоштовна послуга? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня (змінено) В мене теж київска обл, подавався на Стеценка, спочатку робив онлайн, але там довго чекати реації якщо щось не так, тому забив. При подачі документів, мені запропонували це зробити зразу, щоб потім не чекати, можливо якусь бумажку типу заяви і підписував, але це не пам'ятаю так, безкоштовна Змінено 22 січня користувачем Vikingua 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 годину тому, sidus сказав: Так, ДТЕК Київської обл, тобто після подачі документів просто чекали і додатково заяв не писали / рахунки не оплачували саме на технічну перевірку? Це ж безкоштовна послуга? Просто чекав на заміну лічильника. Перевірку проводили монтажники, що в той день встановлювали двонаправлений лічильник. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 23.12.2024 в 22:05, МакДо сказав: Всім привіт. Моя історія ще не закінчилась. Перший візит в ДТЕК та оплата лічильника та послуги відбувся 05.11.24. Вже 4.12.24 в мене був встановлений лічильник. 18.12 лічильник був «зчитаний» і мої відносини з ДТЕК по тарифу закінчилися. В той же день я пішов в місцевий офіс коек, де мені надали список документів та кілька роздрукованих заяв. В той же день всі документи зібрав, заповнив, відсканував та надіслав у канцелярію на Борщагівській. Сиджу, чекаю на дзвінок, щоб поїхати і щось там підписати. Всього було три візита до ДТЕК (один з них зайвий, бо прийшов під вечір). Сьогодні в особистому кабінеті знайшов в меню опцію Генерація із зеленим листочком. В підменю вказано «Зелений» тариф. А тут таке. Виходить, мій тариф вже зафіксований і я можу продавати? (Якщо чесно, вже давно продаю , але ж зима) Сьогодні відвідав Коек на Борщагівській, де підписав договір без черг за кілька хвилин. Фінал. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 25 минут назад, МакДо сказал: Просто чекав на заміну лічильника. Перевірку проводили монтажники, що в той день встановлювали двонаправлений лічильник. В нас так не роблять. Я спробував його на це сфолувати, але той категорично відмовився. Він навіть вайфай модуль не встановлював, бо це парафія того майстра, що оглядає обладднання. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Ось що знайшов для сусіднього ДТЕКу (Дніпровського), на сайті Київського такої інфи наме чомусь, але має бути однаково скрізь www.dtek-dnem.com.ua/ua/faq Цитата Протягом п’яти робочих днів з наступного робочого дня від дня реєстрації заяви про встановлення генеруючої установки ОСР безплатно здійснить обстеження генеруючої установки та технічну перевірку вузла/вузлів обліку, яка оформлюється актом про технічну перевірку. ОСР має опломбувати встановлені на виконання технічних вимог технічні засоби захисту, блокувань, захисної автоматики, контролю та вузол/вузли комерційного обліку, оформити у порядку у двох примірниках паспорт точки розподілу, акт про технічну перевірку та акт про опломбування встановлених на виконання технічних вимог технічних засобів захисту, блокувань, захисної автоматики, контролю та вузла/вузлів комерційного обліку. Один примірник зазначених актів залишається в ОСР та один надається споживачу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня Ок, а в когось тільки через кабінет приєднань вийшло отримати ЗТ? чи це нова штука, якою ще мало хто скориставтся? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: 22 січня Поділитись Опубліковано: 22 січня 1 година тому, sidus сказав: Ок, а в когось тільки через кабінет приєднань вийшло отримати ЗТ? чи це нова штука, якою ще мало хто скориставтся? Чому ви досі не сходили пішки в ДТЕК? Процес вже був би запущений. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 4 години тому, sidus сказав: Ок, а в когось тільки через кабінет приєднань вийшло отримати ЗТ? чи це нова штука, якою ще мало хто скориставтся? Я думаю мало кто. Она не так давно появилась. Я думаю тут быстрее будет или ехать к ним, или нанимать людей, которые сделают это от вашего имени 3 години тому, МакДо сказав: Чому ви досі не сходили пішки в ДТЕК? Процес вже був би запущений. Не у всех есть возможность вот так взять и свалить на пару часов в рабочий день. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня (змінено) 12 часов назад, МакДо сказал: Чому ви досі не сходили пішки в ДТЕК? Процес вже був би запущений. То я вже запустив через цей кабінет, а потім глянув як це робиться в сервісному центрі і там по суті той самий бланк заяви, тому сенс дублювати це, але цікаво чи хтось через кабінет взагалі отримував попередньо Якшо ні - то буду першим і доповім наступним отримувачам ЗТ як це болісно або навпаки) Змінено 23 січня користувачем sidus 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: 23 січня Поділитись Опубліковано: 23 січня 8 часов назад, ЯД сказал: Я думаю мало кто. Она не так давно появилась. Я думаю тут быстрее будет или ехать к ним, или нанимать людей, которые сделают это от вашего имени Не у всех есть возможность вот так взять и свалить на пару часов в рабочий день. Отож, а еще если что-то можно сделать удаленно я всегда делаю удаленно, если физически такой возможности нет - тогда уже вся эта волокита с бумажками и тд 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sidus Опубліковано: В п'ятницю в 14:53 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 14:53 В 16.01.2025 в 19:14, Vikctor сказал: До мене нарешті завітав перевіряючий від ДТЕК на огляд обладнання. Його очікувано не задовільнили мої зубри в загальному щиті. Скрыть контент Пояснив що мені тупо немає де вструмити ще один окремий щит для опломбування РН. Домовились що куплю окремо 3-фазне реле напруги + контактор і встановлю їх на місце зубрів. Обране РН має прозорий екран що унеможливлює зміну параметрів РН після опламбування, а для контактору потрібно замовляти окремі накладки для опломбування. І тоді він просто опломбував би ці пристрої окремо в загальному щиті. На жаль в наявності згаданих накладок ні в кого немає а чекати пару місяців не варіант. Знайшов такий вихід - в щит для захисних приладів панелей переставлю свої зубри і він їх опломбує разом зі щитом, а захист панелей перенесу в загальний щит замість зубрів. Але місця для всіх приладів там не вистачає й тому щось потрібно викинути. На кожне поле встановлені DC автомат+ УЗІП+тримач плавких запобіжників. Показать контент Я можу залишити по 2 прилади на кожне поле, а по одному відповідно викинути. Тож моє питання таке - що краще викинути з трьох вищевказаних приладів? Я за УЗІП.) А які вимоги до контактора і реле напруги? такі самі зубри як у вас підуть? а контактор який би підійшов? Чому питаю - хочу випередити зауваження перевіряючого і купити ці девайси, шоб він одразу мені іх встановив і опломбував, коли навідається. До речі, заявка 11 днів вже у статусі розглядається, поки без змін...дзвонив на колцентр, сказали чекати - таке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: В п'ятницю в 15:15 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 15:15 (змінено) 22 минуты назад, sidus сказал: А які вимоги до контактора і реле напруги? такі самі зубри як у вас підуть? а контактор який би підійшов? у нас (Київска обл) не вимагають, поля в заявці можно просто не заповнювати стосовно онлайн - якщо там шось не так і оператор не знає шо робити - так і буде висіти я декілька заявок подавав. спочатку взагалі ноль реакції місяц, трохи шось підправляв то навіть телефонували за 2 дні від заявки в кінці просто з'їздив і зробив все у них, там зразу на місці всі питання вирішуються ну і в будь якому разі коек на Борщагівській на останне підписання тільки ножками... Змінено В п'ятницю в 15:16 користувачем Vikingua 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЯД Опубліковано: В п'ятницю в 17:55 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 17:55 2 години тому, Vikingua сказав: будь якому разі коек на Борщагівській на останне підписання тільки ножками... У них же вроде цифровая подпись работает, не? По крайней мере увеличение мощности все подписи в договорах - цифровые Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikingua Опубліковано: В п'ятницю в 19:32 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 19:32 не путайте коек и дтек, у дтек, таки да, там все или почти все можно удаленно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МакДо Опубліковано: В п'ятницю в 20:17 Поділитись Опубліковано: В п'ятницю в 20:17 2 години тому, ЯД сказав: У них же вроде цифровая подпись работает, не? По крайней мере увеличение мощности все подписи в договорах - цифровые Я хотів у них це в листі запитати, так як їхати не 5хв. Але не став. Вище правду сказали. Коек не настільки комерційно-клієнто-орієнтовний, як медійний ДТЕК. Але то не проблема. Я був першим та останнім в черзі. Після обіду. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
razzil Опубліковано: учора в 06:11 Поділитись Опубліковано: учора в 06:11 В Yasno, в особистому кабінеті з'явився такий запис: Схоже тариф нарахували все ж таки як для 2025 року, хоча згідно паспорту точки розподілу, введення генеруючої установки в експлуатацію відбулося у грудні 2024го. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Enot123h Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому Поки моніторю панелі, десь на 30-50 гривень на тиждень дешевшають. Що скажуть знавці ринка, брати, чи до березня почекати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vikctor Опубліковано: 21 година тому Поділитись Опубліковано: 21 година тому 1 час назад, Enot123h сказал: Поки моніторю панелі, десь на 30-50 гривень на тиждень дешевшають. Що скажуть знавці ринка, брати, чи до березня почекати? Я не знавець ринку, але наприкінці грудня бачив мінімальні ціни на панелі. Зараз вони відчутно дорожче. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому 1 час назад, Enot123h сказал: Поки моніторю панелі, десь на 30-50 гривень на тиждень дешевшають. Що скажуть знавці ринка, брати, чи до березня почекати? Перспективу цін буде зрозуміло десь за тиждень два. Як китайці вийдуть на роботу і почнуть називати ціни на перспективу. І якщо там на літо буде в гору, то вже тут почне реагувати ринок зараз. Ну а станом на сьогодні можна щось нонейм і за 12 центів на Вт знайти. Брендове більше варте 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз