art.k Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 (змінено) Таке завдання не ставилося. Це можливо - але дорого, тому малопопулярно. Але до відновлювальних джерел ще відносяться ГЕС, наприклад. Не лише смоктати, а й віддавати в мережу. Тоді можуть бути бунти проти дорогої електрики. А так саме власники домашніх СЕС будут тією рушійною силою, яка буде бунтувати проти будь-яких спроб знизити вартість електрики. Останнє трохи сумнівно. Вода і вітер дуже гарно. Атом все одно похований вже. Для любителів сонця і не тільки краще зробити механізм інвестування і отримання прибутку з великих станцій, щоб не страждати з домашніми. Принаймні, дотувати їх не бачу сенсу. Буржуї з Німеччини можуть себе це дозволити, а ми ні. Змінено 16 грудня 2020 користувачем art.k Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
User7 Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 Останнє трохи сумнівно. Вода і вітер дуже гарно. Атом все одно похований вже. Для любителів сонця і не тільки краще зробити механізм інвестування і отримання прибутку з великих станцій, щоб не страждати з домашніми. Принаймні, дотувати їх не бачу сенсу. Буржуї з Німеччини можуть себе це дозволити, а ми ні. Зато Україна може собі дозволити дотації видобутку вугілля по 1 тис.грн. за тону, для чого ж тоді витрачати кошти на розвиток відновлювальної енергетики Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 Ви вважаєте, що одна тупість виправдовує іншу? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 Проти дотацій ніхто не заперечував - бо вони були правильні, у правильну кишеню. А коли гроші пішли звичайним громадянам почала інших душити жаба. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 16 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2020 Звичайним громадянам там копійки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
UT7UV Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Скоро констітуціоний суд по З.Т. 17 грудня 2020 року, четвер. Початок о 10.00 Пленарні засідання Великої палати Конституційного Суду України: 1. Розгляд справи за поданням 47 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) положень абзаців першого – четвертого частини другої, частини третьої, частин шостої – дев’ятої, частин двадцятої, двадцять першої, двадцять другої, частини двадцять шостої, частин двадцять восьмої – тридцять третьої статті 91, статті 92 Закону України „Про альтернативні джерела енергії“, частин другої, четвертої, пункту 3 частини дев’ятої статті 65 Закону України „Про ринок електричної енергії“ у формі письмового провадження. Трансляція пленарного засідання відбудеться на офіційному вебсайті Конституційного Суду України ccu.gov.ua/ у рубриці "Відеотрансляція засідань" за посиланням ccu.gov.ua/stream. Перенесли засідання в закритий режим(( П.С. Позивачі до суду не з"явилися П.П.С Хуже нє будєт! (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ollix Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Зато Україна може собі дозволити дотації видобутку вугілля по 1 тис.грн. за тону, для чого ж тоді витрачати кошти на розвиток відновлювальної енергетики І чиновників дотувати теж зарплатою в пів лимона. А на Заході простим власникам СЕС держава компенсує до 70%. А в нас ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 А в нас грошей нема і податки ніхто не сплачує. На пенсії не вистачає, а ви хочете, щоб роботящій людині ще держава доплачувала? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 А в нас грошей нема і податки ніхто не сплачує. На пенсії не вистачає, а ви хочете, щоб роботящій людині ще держава доплачувала? Точно нема? Я он бачив розміри зарплат чиновників, звідки то такі суми? Мені здається що ви не там гроші шукаєте. Не за тою адресою 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Ви вважаєте, що гроші на компенсації по зт віднімаються від зарплат чиновників? Ну-ну. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Ви вважаєте, що гроші на компенсації по зт віднімаються від зарплат чиновників? Ну-ну. Я вважаю що ви свої гроші не там шукаєте. Це все що я вважаю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
revix Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 УВЭА: рассмотрение дела о неконституционности "зеленых" тарифов должно проходить в открытом формате elektrovesti.net/73811_uvea-rassmotrenie-dela-o-nekonstitutsionnosti-zelenykh-tarifov-dolzhno-prokhodit-v-otkrytom-formate И заметьте интересную деталь не один из мр..зей не пришел Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 И заметьте интересную деталь не один из мр..зей не пришел видно денег дали только за подпись, за сходить в суд не дали 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Я вважаю що ви свої гроші не там шукаєте. Це все що я вважаю Мені державні гроші не потрібні. А от вам, судячи з усього, - так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Мені державні гроші не потрібні. А от вам, судячи з усього, - так. так. а що в цьому поганого, я сплачую податки, продукую додану вартість. розвиваю альтеративні джерела живлення, бо в тому є майбутнє, чому я не можу отримувати з того зиск? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 так. а що в цьому поганого, я сплачую податки, продукую додану вартість. розвиваю альтеративні джерела живлення, бо в тому є майбутнє, чому я не можу отримувати з того зиск? Звісно-звісно. Я теж сплачую податки, тільки не чекаю нічого від держави, бо поки є багато тих, кому потрібніше. А є купа народу, якій з радянських часів треба поімєть державу більше, ніж вона їх. От і вся різниця. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Я теж сплачую податки, тільки не чекаю нічого від держави, бо поки є багато тих, кому потрібніше. дак домагайте їм. От і вся різниця. дивно. А кажуть - "...... какая разница" не Ваші так казали? Добавлено через 2 минуты А є купа народу, якій з радянських часів треба поімєть державу більше, ніж вона їх. не їздіть по дорогам, бо ви їх псуєте. Сплатіть за світло стільки скілки воно коштує, а не ту дотовану ціну. Є ще безліч моментів, які за собою не помітно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 дак домагайте їм. дивно. А кажуть - "...... какая разница" не Ваші так казали? Добавлено через 2 минуты не їздіть по дорогам, бо ви їх псуєте. Сплатіть за світло стільки скілки воно коштує, а не ту дотовану ціну. Є ще безліч моментів, які за собою не помітно. Ні, моїх було 25 відсотків. А чого ви так завелися? Я на особистості не переходив, поки ви не почали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Ні, моїх було 25 відсотків. А чого ви так завелися? Я на особистості не переходив, поки ви не почали. э 10хв вільного часу, чому б когозь не по за.....ть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 э 10хв вільного часу, чому б когозь не по за.....ть. Браво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Браво звертайтеся. Я тут завжди, а Ви з 2012 року приходите, йдете, знов приходите, знов йдете. А я тут, і грошики капають за ЗТ. Вам теж - :hlop: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
art.k Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 звертайтеся. Я тут завжди, а Ви з 2012 року приходите, йдете, знов приходите, знов йдете. А я тут, і грошики капають за ЗТ. Вам теж - :hlop: Отак людина показує свою сутність. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Отак людина показує свою сутність. Дякую, навзаєм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
noprofy Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 видно денег дали только за подпись, за сходить в суд не дали Серіал триває... КСУ: "Розгляд справи буде продовжено на одному з наступних пленарних засідань." Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
User7 Опубліковано: 17 грудня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2020 Серіал триває... КСУ: "Розгляд справи буде продовжено на одному з наступних пленарних засідань." У відповідь Бені непогано буде подати в КСУ запит на визнання неконституційною приватизації українських підприємств в 90-ті роки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз