BUg_85 Опубліковано: 2 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2020 Вы на 100% уверены в своих словах? Может Вам лучше и дальше свинец тягать? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 2 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2020 Таки да, что-то тут не чисто. Аккумулятор без жесткого корпуса пусть будет пакетом, но уж никак не консервой. Консерва - это именно консерва и есть, в самом простом понимании этого слова. Без всяких скрытых смыслов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 2 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2020 А шо такое "Консерва"? это минимально разумная единица для самодеятельности с б/у литием с авто leaf. Схема такой консервы 2S/2Р 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 2 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2020 Таки да, что-то тут не чисто. Аккумулятор без жесткого корпуса пусть будет пакетом, но уж никак не консервой. Консерва - это именно консерва и есть, в самом простом понимании этого слова. Без всяких скрытых смыслов. ну хотябы потому что она выглядит как консерва 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Seva1964 Опубліковано: 2 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2020 Вы на 100% уверены в своих словах? Может Вам лучше и дальше свинец тягать? --- 1. Да, я знаю, чем отличается аккумулятор от аккумуляторной батареи. 2. Что мне тягать дальше, как нибудь разберусь без вас. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vldvv Опубліковано: 2 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2020 Формули не спрацюють. - при перетворенні (залежить від ККД, який в свою чергу залежить від миттєвої потужності та напруги постійного струму) - Так тому і запитую що ті формули які знаю я не працюють. І цікавлять іменно річні втрати в самому інверторі (тобто на перетворення) Бо порахувати втрати від напруги на вході просто. Є надія що у представників офіційних є відповідь. Ну або хочаб є де запитати дані по натурному експеременту і дати відповідь типу: В Києві (китаї) наміряли з отакої станції отаке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
UT7UV Опубліковано: 2 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 2 жовтня 2020 Добрий день. Київобленерго за серпень комусь перерахував? сьогодні прийшли гроші за серпень 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashas Опубліковано: 3 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2020 сьогодні прийшли гроші за серпень Мені досі не прийшли, вперше так затримують 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vldvv Опубліковано: 3 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2020 Дивно, Буковина чи не вперше не в чилсі задніх. 01.10. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Myrnyj Опубліковано: 3 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2020 Волинь щойно тільки за липень перерахували... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashas Опубліковано: 6 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2020 Мені досі не прийшли, вперше так затримують Лише сьогодні надійшли кошти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spekt Опубліковано: 6 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2020 Вчора прийшли Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ollix Опубліковано: 7 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2020 Vic-Tor, вам автономка не нужна, поставьте гибрид, они и на 6кВт есть, аккумулятор на 200-300А\ч и закроете свои беды. Вот моя станция после вчерашнего урагана, света нет уже сутки. У меня, есть, аккумы заряжены, жизнь продолжается, (второй) сетевой инвертор не работает. Да, кстати, комфорт, он завсегда нерентабелен Ви паралельно поставили гібридний чи гібридна станція стоїть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bampo Опубліковано: 7 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 7 жовтня 2020 два, один гибрид. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg017 Опубліковано: 12 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2020 Всім привіт. Маю питання, можливо трохи "маразматичне", але все ж хочу поцікавитися й почути Вашу думку щодо цього. Неодноразово бачив притиски фотомодулів, які значно виходять за рамку панелі всередину, майже накриваючи самі кристали(мають великі "вуха"). Й виходить, що до полудня й після полудня невелика частина селла притіняється самим притиском. По суті без затінення панель працює лише пару годин коло полудня. Цікаво чи не буде перегріватися фотомодуль в місцях затінення й які негативні наслідки можуть бути в подальшому? Чи це нормальне явище й зовсім не варте уваги й нічого страшного в цьому немає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий_Нд Опубліковано: 12 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2020 Однозначно брак прижимов. Нужно искать другого производителя или дорабатывать самостоятельно. Но категорически не ставить "как есть". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Инкогнито Опубліковано: 13 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2020 Всім привіт. Маю питання, можливо трохи "маразматичне", але все ж хочу поцікавитися й почути Вашу думку щодо цього. Неодноразово бачив притиски фотомодулів, які значно виходять за рамку панелі всередину, майже накриваючи самі кристали(мають великі "вуха"). Й виходить, що до полудня й після полудня невелика частина селла притіняється самим притиском. По суті без затінення панель працює лише пару годин коло полудня. Цікаво чи не буде перегріватися фотомодуль в місцях затінення й які негативні наслідки можуть бути в подальшому? Чи це нормальне явище й зовсім не варте уваги й нічого страшного в цьому немає? А фото можна? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg017 Опубліковано: 13 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2020 А фото можна? Якщо буду в тих краях де бачив, то спробую зробити фото. А для того щоб внести ясність, то спробую пояснити на тому, що маю. На зображенні доволі вузький прижим, який не виходить за рамки, а ті що я бачив значно ширші й доходять майже до кремнію(намалював жовтим) й до полудня або за певний час після полудня виходить, що трохи затіняють сам кремній(позначив червоним). Чи то може вийшла якась комбінація виробника панелей, що кремній розташований ближче до рамки й широких прижимів, що мені так кинулося в очі... Але не суть питання щодо можливого впливу даного затінення й наслідків. P.S. Так, художник я ще той, але сподіваюся, що зміг хоч якось зрозуміліше пояснити те що бачив) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
E.Rommel Опубліковано: 14 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2020 а відстань між панелями зробити відповідну ,ні?ну щоб не налазив прижим? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Инкогнито Опубліковано: 14 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2020 Якщо буду в тих краях де бачив, то спробую зробити фото. А для того щоб внести ясність, то спробую пояснити на тому, що маю. На зображенні доволі вузький прижим, який не виходить за рамки, а ті що я бачив значно ширші й доходять майже до кремнію(намалював жовтим) й до полудня або за певний час після полудня виходить, що трохи затіняють сам кремній(позначив червоним). Чи то може вийшла якась комбінація виробника панелей, що кремній розташований ближче до рамки й широких прижимів, що мені так кинулося в очі... Але не суть питання щодо можливого впливу даного затінення й наслідків. P.S. Так, художник я ще той, але сподіваюся, що зміг хоч якось зрозуміліше пояснити те що бачив) Це певно вам у поле зору попали прижими старого зразка,в перших панелях було ширше плече,а на цих панелях потрібно було зробити більший зазор,але цього не зробили,тому вийшло як ви бачили... Звісно це не добре,але й не смертельно... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
noprofy Опубліковано: 15 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2020 Дуже бюджетна станція! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hrpankov Опубліковано: 15 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2020 да що все здесь мучаються с етим ЗТ ?? факт 1: цена постоянно падает и уже около 22 центов ... факт 2: условия подключения и платежей постоянно ужесточаются ... факт 3: более пяти-шести раз ( и только на етом форуме!!! ) я спрашивал кто из Аудитории готов покупать мою еко-енергию по ЗТ, но както пока исчо никто не отозвался ? мож мне подождать?.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
E.Rommel Опубліковано: 15 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2020 да що все здесь мучаються с етим ЗТ ?? факт 1: цена постоянно падает и уже около 22 центов ... факт 2: условия подключения и платежей постоянно ужесточаются ... факт 3: более пяти-шести раз ( и только на етом форуме!!! ) я спрашивал кто из Аудитории готов покупать мою еко-енергию по ЗТ, но както пока исчо никто не отозвался ? мож мне подождать?.... варто почекати ще з 3-4роки.потім будете купувати приблизно по 2-3гривні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alxey R Опубліковано: 15 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2020 да що все здесь мучаються с етим ЗТ ?? факт 1: цена постоянно падает и уже около 22 центов ... Цены на оборудование тоже, сама рентабельность может даже и выросла. факт 2: условия подключения и платежей постоянно ужесточаются ... В этой ветке ничего не пишут про ужесточение, все по прежнему факт 3: более пяти-шести раз ( и только на етом форуме!!! ) я спрашивал кто из Аудитории готов покупать мою еко-енергию по ЗТ, но както пока исчо никто не отозвался ? мож мне подождать?.... Если тебе влупят правильную цену на электрику, с правильно посчитанной себестоимостью та сам будешь покупать по зеленому. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Humanite Опубліковано: 15 жовтня 2020 Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2020 варто почекати ще з 3-4роки.потім будете купувати приблизно по 2-3гривні Згідно темпів знецінювання гривні це дуже вірогідно. От тільки це може бути на той час не 10 євроцентів, а, наприклад, 2 євроценти. Тут треба дивитися не на кількість гривень, а на купівельну спроможність тої гривні. Если тебе влупят правильную цену на электрику, с правильно посчитанной себестоимостью та сам будешь покупать по зеленому. Ви про те, що замість 25 євроцентів влуплять як в Німетчині 3 євроценти за зелений тариф? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз