E.Rommel Опубліковано: 16 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2020 в мене всі стрінги завантажені рівно на 680вольт Добавлено через 2 минуты 20панелеи рівно на стрінг.думаю перш. треккер завантажити на 26-27 панелеи до 900вольт приблизно... інші теж а на 4тии вже скинути залишки.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 16 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2020 в мене всі стрінги завантажені рівно на 680вольт Добавлено через 2 минуты 20панелеи рівно на стрінг.думаю перш. треккер завантажити на 26-27 панелеи до 900вольт приблизно... інші теж а на 4тии вже скинути залишки.... Як в зимку з інвертора вийде святий дим - дзвоніть. В зимку роботи не багато 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
E.Rommel Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 Як в зимку з інвертора вийде святий дим - дзвоніть. В зимку роботи не багато так а інвертор якщо більше 1000вольт на на стрінг подаеш просто в режим аваріі не переиде?ну типу просигналізував що вклике навантаження ,щоб я квлькість панелеи зменшив.? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий_Нд Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 так а інвертор якщо більше 1000вольт на на стрінг подаеш просто в режим аваріі не переиде?ну типу просигналізував що вклике навантаження ,щоб я квлькість панелеи зменшив.? ... можно поэкспериментировать ... ... только эксперимент дорого будет стоить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
revix Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 ... можно поэкспериментировать ... ... только эксперимент дорого будет стоить. Жадность, фраера сгубит. Только на днях постами фото скидывал с расплавленным автоматом, ждем фотки инвертора. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий_Нд Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 ... на днях постами фото скидывал с расплавленным автоматом... ... продублируйте для меня, плиззз. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
revix Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 ... продублируйте для меня, плиззз. https://www.stroimdom.com.ua/forum/showpost.php?p=5148043&postcount=6984 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Юрий_Нд Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 7000, Ура!!! Это же сколько мы тут понаписывали... ---------------------------------------------- @revix, Спасибо, видел я эту фотку. Только не понял, что же там случилось. Как правильно сказал Роман, следов "Святого Дыма" не наблюдается. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
E.Rommel Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 ... можно поэкспериментировать ... ... только эксперимент дорого будет стоить. буду ставити експеримент.короче почну з з 950вольт на стрінг , потім збільшу до 1000.думаю що просто піде в аварію а потім верну на 950-900вольт і подивлюсь скільки протримаеться.поставте свічку в церкві xто може.тільки за здравіе Добавлено через 6 минут ну не модуть жеж китаиці заxист від дурнів не встановити -: такии як виxід в аваріинии режим наприклад не в 1000вольт. а при досягненні 990в.думаю мені пощастить...чорт иого зна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 ... можно поэкспериментировать ... ... только эксперимент дорого будет стоить. Эдак 300$ сам модуль без работы Добавлено через 2 минуты буду ставити експеримент.короче почну з з 950вольт на стрінг , потім збільшу до 1000.думаю що просто піде в аварію а потім верну на 950-900вольт і подивлюсь скільки протримаеться.поставте свічку в церкві xто може.тільки за здравіе Добавлено через 6 минут ну не модуть жеж китаиці заxист від дурнів не встановити -: такии як виxід в аваріинии режим наприклад не в 1000вольт. а при досягненні 990в.думаю мені пощастить...чорт иого зна За ціну в двоє меншу ніж вартість ремонту можу розказати як не влетіти. Або безкоштовно почитайте цю гілку, тут все багато разів описувалося. Ну а може хто наставить Вас на путь ..... за спасибі Добавлено через 57 секунд 7000, Ура!!! Это же сколько мы тут понаписывали... ---------------------------------------------- @revix, Спасибо, видел я эту фотку. Только не понял, что же там случилось. Как правильно сказал Роман, следов "Святого Дыма" не наблюдается. А толку 0:evil: 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
E.Rommel Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 Эдак 300$ сам модуль без работы а про якии модуль иде мова?тои якии зламаеться в самому інверторі я так розумію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 Эдак 300$ сам модуль без работы а про якии модуль иде мова?тои якии зламаеться в самому інверторі я так розумію? Ага. Такий біленький, мосфет або ігбт, не пам'ятаю точно яктий, але дорогий, курва 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
E.Rommel Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 Ага. Такий біленький, мосфет або ігбт, не пам'ятаю точно яктий, але дорогий, курва даваите домовимось так... я спочатку зламаю інвертор.а потім запівціни ви навчите ,як цього не робити піде? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
E.Rommel Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 4444 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 даваите домовимось так... я спочатку зламаю інвертор.а потім запівціни ви навчите ,як цього не робити піде? Авжеж. Як правило так і виходить завжди 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IND190 Опубліковано: 17 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2020 в мене всі стрінги завантажені рівно на 680вольт Добавлено через 2 минуты 20панелеи рівно на стрінг.думаю перш. треккер завантажити на 26-27 панелеи до 900вольт приблизно... інші теж а на 4тии вже скинути залишки.... Розвиток подій залежить від моделі інвертора. Хуавей М0 має вхідні ключі на 1100В, при цьому працює до 950В, в той час,до прикладу, Danfoss TLX має вхідні ключі 1200В, працює до 860В а потім відключається від мережі, накоротко замикає всі трекери і вмикає вентилятори на повну. Нема напруги - нема проблем. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 18 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2020 Розвиток подій залежить від моделі інвертора. Хуавей М0 має вхідні ключі на 1100В, при цьому працює до 950В, в той час,до прикладу, Danfoss TLX має вхідні ключі 1200В, працює до 860В а потім відключається від мережі, накоротко замикає всі трекери і вмикає вентилятори на повну. Нема напруги - нема проблем. Що, вже М0, на ремонт попадав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IND190 Опубліковано: 18 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2020 Що, вже М0, на ремонт попадав? Перший М0 попав в ремонт ще минулого року Але останнім в ремонті був 33ктл з пробігом 7600кВт/год Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
E.Rommel Опубліковано: 18 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2020 золотоии стандарт по напрузі на стрінг для 33ктл а якии ?чи у кожного установщика вони стандарти різні? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 18 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2020 золотоии стандарт по напрузі на стрінг для 33ктл а якии ?чи у кожного установщика вони стандарти різні? 600-620В. Мало того, це для всех сучасних мережевих трифазних Добавлено через 1 минуту Перший М0 попав в ремонт ще минулого року Але останнім в ремонті був 33ктл з пробігом 7600кВт/год Цікавинка. М0 по сонцю модуля стоять? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Инкогнито Опубліковано: 18 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 18 серпня 2020 в мене всі стрінги завантажені рівно на 680вольт Добавлено через 2 минуты 20панелеи рівно на стрінг.думаю перш. треккер завантажити на 26-27 панелеи до 900вольт приблизно... інші теж а на 4тии вже скинути залишки.... solarsoul.net/raschet-invertora-dlya-solnechnyx-batarej?fbclid=IwAR2wbFVkz8dSBy6ieu9YswGlxONYCnI-BpDV9JwJ-dvBlL1-7Cvq_hF0RRw 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IND190 Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 Цікавинка. М0 по сонцю модуля стоять? Ні, стоять дискретні транзистори. Певно,що при його нікчемному охолодженні площі модуля не вистачає при такій швидкості тепловиділення. З мережевимим модулями вперше таке бачу - замість термопасти так званий phase change material. Холодний має твердий стан,гарячий рідкий, забруднитись ним практично неможливо) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
revix Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 Ні, стоять дискретні транзистори. Певно,що при його нікчемному охолодженні площі модуля не вистачає при такій швидкості тепловиділення. З мережевимим модулями вперше таке бачу - замість термопасти так званий phase change material. Холодний має твердий стан,гарячий рідкий, забруднитись ним практично неможливо) Как вы можете такое писать, сам менеджер с хуавея написал, что всякие там кулибинские вентиляторы это неправильно, с охлаждением все норма, то руки неровные. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 Как вы можете такое писать, сам менеджер с хуавея написал, что всякие там кулибинские вентиляторы это неправильно, с охлаждением все норма, то руки неровные. Дак то ж про М0 , а вони наче з кулэрами, чи ні? Я якось їх ще не ставив ні разу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
UT7UV Опубліковано: 19 серпня 2020 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2020 Дак то ж про М0 , а вони наче з кулэрами, чи ні? Я якось їх ще не ставив ні разу так, з вентиляторами! 50KTL-M0 вже їх запускає десь на 10 кВт активної потужності, а то і меншій. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз