vldvv Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 Як ведуть себе лічильники, якщо буде перевищення напргуги допустимої? Струму? Чи потужності? Наприклад вилізе за 277 Вольт? Може у когось є «сусід» з стабілізатором і він пхає у мережу трохи Вольт більше чим мав би. Бо наші лічильники тепер то суто програма з налаштуваннями. І хто зна як вони там запрограмовані і наскільки то контролюється. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
noprofy Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 Новый министр энергетики про себя, зелёный тариф, энергетику про невыплаты и.т.д Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 Бо наші лічильники тепер то суто програма з налаштуваннями. І хто зна як вони там запрограмовані і наскільки то контролюється. Ви ж самі написали відповідь на своє питання - залежно від того що при параметризації вам залили так він себе й буде вести. Тому дізнатися що туди залили можна лише там, де його параметризували. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vldvv Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 Можливо трохи не так сформулював. По мануалу у мого лічильника максимум 277 вольт при яких гарантується його попадання в допуски. І +15% можливо в піках. Так от, як він веде себе в цих піках? Бо наприклад звичайний стабілізатор може і за 300 вольт загнати напругу запросто. Добавлено через 1 минуту Причому цей пік при перегрузі інвертора панелями може продовжуватись і пять годин Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 А ви підключили інвертор через стабілізатор? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vldvv Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 Я ні, але проблеми немає взагалі так підлючити. З наслідків: - завищена напруга на лічильник і в деяких випадках на сусідів. - втрати в стабілізаторі - ціна стабілізатора - займає значно місця + захист від нашої якості мережі + інвертор завжди в режимі генерації Добавлено через 45 минут Новый министр энергетики про себя, зелёный тариф, энергетику про невыплаты и.т.д Всі хто купив електроенергію на росії так і будуть її отримувати. А остальні ідуть в Європу і умови будуть переглянуті. Вірно я зрозумів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ura2009 Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 современные инверторы например huawei 33ktla или некоторые модели GOODWEE умеют работать при напряжении от 150 до 300 вольт без стабилизатора 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 современные инверторы например huawei 33ktla или некоторые модели GOODWEE умеют работать при напряжении от 150 до 300 вольт без стабилизатора да Goodwe 297В может 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vldvv Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 современные инверторы например huawei 33ktla или некоторые модели GOODWEE умеют работать при напряжении от 150 до 300 вольт без стабилизатора Я розумію в мене покищо одне два спрацювання в тиждень і мій інвертор вроді як уміє тільки до 274. Але ще параметр який відповідає за час перевантаження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dru4a Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 Подскажите. В техническом плане не до конца всё понимаю. У меня инвертор huawei 33ktl 4mppt трекера. Три подключено - Стоят на юг панели amerisolar as-6p30 285w =35340вт. Подключено 6 стрингов по ~21-22шт. Вопрос. Есть еще 20 панелей и возможность установить на юго-запад их(или на запад). Я же могу подключить на 4ый mptt трекер одним стрингом эти 20шт и инвертор будет правильно работать? В приложении помоему пункт активировать нужно? Под каким углом их ставить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dneprstab Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 А ви підключили інвертор через стабілізатор? И тут приходит пушной зверек , потому как не каждый стаб подойдет Добавлено через 1 минуту Я ні, але проблеми немає взагалі так підлючити. Если проблема решается за деньги , то это не проблема а расходы Добавлено через 1 минуту - втрати в стабілізаторі - ціна стабілізатора - займає значно місця -ну такое...тех потерь там -цена- таки да... -если это будет Quant например - то он компактный достаточно 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg017 Опубліковано: 23 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 23 квітня 2020 Подскажите. В техническом плане не до конца всё понимаю. У меня инвертор huawei 33ktl 4mppt трекера. Три подключено - Стоят на юг панели amerisolar as-6p30 285w =35340вт. Подключено 6 стрингов по ~21-22шт. Вопрос. Есть еще 20 панелей и возможность установить на юго-запад их(или на запад). Я же могу подключить на 4ый mptt трекер одним стрингом эти 20шт и инвертор будет правильно работать? В приложении помоему пункт активировать нужно? Под каким углом их ставить? Так, працювати буде правильно це ж окремий мппт, активувати нічого не потрібно, просто правильно перезапустити інвертор при приєднанні (мануал читніть там все розписано, навіть, що куди і як тикати з малюночками). Кут, здається, піде такий самий, як і на пд. десь в районі 35*, кому як подобається і якщо є вибір(тобто не дах споруди). І ще, в паралельних стрінгах на кожному окремому мппт, має бути однакова кількість панелей, однакової потужності. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 24 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2020 Сьогодні 22.04.20 р. Вінниця перерахувала гроші за березень..... Урааа, и мне первый раз заплатили, договор 29 декабря 2019! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg08 Опубліковано: 24 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2020 В Запорожье тоже сегодня выплатили за Март Накачиваем Апрель )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
remax Опубліковано: 24 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2020 В Полтавской области прислали письма счастья...с возможностью приостановки выплат вовсе на период карантина... Коллеги прислали письмо, но не могу его тут выложить... Пы.сы: как тут вставить картинку? Пишу с телефона и при попытке добавить вложение ничего не всплывает/выбрать файл и все такое, было у кого то такое? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
E.Rommel Опубліковано: 24 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2020 за нас уже СБУ ВЗЯЛОСЬ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vldvv Опубліковано: 24 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2020 Прийшла третина від виробленого за третій місяць. Добавлено через 6 минут -ну такое...тех потерь там -цена- таки да... -если это будет Quant например - то он компактный достаточно Ну згідно даташита на семитруючий трансформатор я нарахував десь біля 5к грнн на рік. Рахував грубо Стаб я думаю теж десь близько буде. А покажіть quant на 30 кВт. Добавлено через 23 минуты за нас уже СБУ ВЗЯЛОСЬ Приватні особо їх не коцають але під роздачу можна попасти запросто. project.liga.net/projects/future_green_tariff/ Добавлено через 33 минуты -если это будет Quant например - то он компактный достаточно Погуглив, це інверторний не наш варіант я так розумію. І там в описі побачив таке: -Їжа в мікрохвильовці розігрівається на 70% швидше. -Духовка пече на 30% швидше, ніж до використання Чудеса бувають? Хоч би примітку якусь вказали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 24 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2020 -Їжа в мікрохвильовці розігрівається на 70% швидше. -Духовка пече на 30% швидше, ніж до використання Чудеса бувають? Хоч би примітку якусь вказали. Мікрохвильовка при просадці десь до 190 В ледь гріє. Тому якщо завищити напругу то дійсно буде гріти значно швидше, як і духовка. Інша справа що швидше й згорить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vldvv Опубліковано: 24 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 24 квітня 2020 Так от, хочби якось пояснили таке, а якщо мені треба стаб бо у мене 300 Вольт через сусіда з СЕС. Де мені тут взяти +70%? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИгорьН Опубліковано: 25 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2020 Так от, хочби якось пояснили таке, а якщо мені треба стаб бо у мене 300 Вольт через сусіда з СЕС. Де мені тут взяти +70%? 300 замість 220 чи 380? Якщо у вас 300В, то це не через СЕС. Одна СЕС може підвищити напругу на 3-5В . Теоретично, якщо у вас на лінії 10 станцій і дуже занижений перетин кабелю, то може бути 300В. "тут взяти +70%"- з незрозумілого... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 25 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2020 якщо мені треба стаб бо у мене 300 Вольт через сусіда з СЕС А, тю, вам в цьому напрямі. Тоді треба стаб і він вам точно допоможе. Я думав ви той сусід, який стабом задирає напругу, щоб впихнути її в мережу, яка її вже не приймає. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vldvv Опубліковано: 25 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2020 Ні, мені покищо хватає напруги інвертора. Але десь по два рази на тиждень я маю помилку по перевищенню напруги. І так як я хочу ще доставити 2.4 кВт то перенапруга буде набагато частіше От якраз і вибираю, що поставити. Або гібрид, або автономний і бажано трифазний, а трифазних малих по прийнятній для мене ціні щось не можу знайти. На даний момент простоюють пять кіловат панелей мертвим грузом пока я не можу вирішити що хочу. Добавлено через 5 минут то це не через СЕС. Одна СЕС може підвищити напругу на 3-5В . У нас може, у сусідньому селі кілометр до підстанції. Повітрянна лінія точно тоньша 50мм2 І там по сотні спрацювань захисту в день. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ura2009 Опубліковано: 25 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2020 а почему не поставить три однофазных стабилизатора или один на самую завышенную фазу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tollyn Опубліковано: 25 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2020 Ну згідно даташита на семитруючий трансформатор я нарахував десь біля 5к грнн на рік. Рахував грубо Стаб я думаю теж десь близько буде. А покажіть quant на 30 кВт. Потери разные. Но при нагрузке в стабилизаторе будут также потери немаленькие. Но главное, что обычный и достаточно дорогой стабилизаторр не подходит по мощности. То есть стабы за 20-30к грн недостаточно мощные. Почему? Ответ знаком владельцам СЭС, когда выгорают вводные автоматы, так или иначе у больше половины владельцев. И приходится ставить промышленные автоматы(многие ставят изначально). А все из-за большой нагрузки слишком продолжительное время. Ну и конечно цена и надежность, плюс дополнительные плюсы. Добавлено через 7 минут Так от, хочби якось пояснили таке, а якщо мені треба стаб бо у мене 300 Вольт через сусіда з СЕС. Де мені тут взяти +70%? Не буде у вас 300 вольт. Є таке поняття як падіння напруги. Це коли напруга на інверторі СЄС 250 вольт, а в сусіді максимум може бути 230в. А все тому, що різниця в напрузі "пропадає" на кабелі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaksymS Опубліковано: 25 квітня 2020 Поділитись Опубліковано: 25 квітня 2020 250 вольт, а в сусіді максимум може бути 230в. А все тому, що різниця в напрузі "пропадає" на кабелі То якийсь дуже фіговий кабель або дуже далекі сусіди, якщо падає 20 В. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз