Vic-Tor Опубліковано: 26 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2019 Всем добрый день! А у инверторов ХУАВЕЙ есть возможность скинуть на флешку статистику? Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
UT7UV Опубліковано: 26 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2019 Всем добрый день! А у инверторов ХУАВЕЙ есть возможность скинуть на флешку статистику? Спасибо! непосредственно с инвертора нет, можно через внешний модуль СмартЛоггер или если приложением с ПК подключиться через штатный блю туз 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
noprofy Опубліковано: 26 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2019 З 1-го липня буде відмінено нічний тариф на електроенергію Новости из НКРЕКП. 📊 Тарифи на електроенергію💡 для побутових споживачів (населення), диференціюванні за періодами часу, продовжують діяти після 1️⃣ липня 2019 року. 📑 Пунктом 2.3 Порядку застосування тарифів на електроенергію, затвердженого постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики від 23.04.2012 № 498, яку зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23.04.2012 за № 599/20912 (Порядок) визначено, що за наявності окремого обліку споживання електроенергії за періодами часу розрахунки населення проводяться за відповідними тарифами та такими тарифними коефіцієнтами: ⏰ За двозонними тарифами, диференційованими за періодами часу: ✔️ 0,5 тарифу в години нічного мінімального навантаження енергосистеми (з 23-ї години до 7-ї години); ✔️ повний тариф у інші години доби. ⏰ За тризонними тарифами, диференційованими за періодами часу: ✔️ 1,5 тарифу в години максимального навантаження енергосистеми (з 8-ї години до 11-ї години і з 20-ї години до 22-ї години); ✔️ повний тариф у напівпіковий період (з 7-ї години до 8-ї години, з 11-ї години до 20-ї години, з 22-ї години до 23-ї години); ✔️ 0,4 тарифу в години нічного мінімального навантаження енергосистеми (з 23-ї години до 7-ї години). 💡Відпуск електричної енергії населенню проводиться за тарифами, встановленими постановою НКРЕКП від 26.02.2015 № 220 «Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню», зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 02.03.2015 за № 231/26676. ❗️Слід зазначити, що НКРЕКП не приймала рішень про визнання такими, що втратили чинність постанови НКРЕКП від 26.02.2015 № 220 та Порядку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 26 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2019 Dalet Покурив форум, вынужден перед вами ИЗВИНИТЬСЯ!!! :o Был дурак Прошу скинуть предложение сетевая СЭС на 10 кВт. с панелями 5ВВ, если возможно. СПАСИБО! 12 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
surprise Опубліковано: 26 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2019 Покурив форум, вынужден перед вами ИЗВИНИТЬСЯ!!! Вот это правильно,давайте жить дружно,проблем у нас и так хватает, люди идут на форум за помощью,а не для чтения разборок. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 26 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2019 Dalet Покурив форум, вынужден перед вами ИЗВИНИТЬСЯ!!! :o Был дурак Прошу скинуть предложение сетевая СЭС на 10 кВт. с панелями 5ВВ, если возможно. СПАСИБО! да не вопрос. Давайте прям здесь. Наочно. Для того что-бы что-то скинуть нужно вникнуть в идею, а для этого хорошо бы понимать куда ставить то. Вопросы: Я уже знаю что крыша. По этому - размеры, материал, угол, азимут. Также обязательно фото и GPS координаты. Вероятно это еще не все вопросы, будут еще, но после. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 26 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 26 червня 2019 Вопросы: Я уже знаю что крыша. По этому - размеры, материал, угол, азимут. Также обязательно фото и GPS координаты. Да все ответы готовы! Крыша 5х12 м, практически южная сторона, скатная, угол около 35-37° Координаты 49.219349, 28.393318, в принципе хорошо видно. Еще хочу на будущее на левую (западную стену) вертикально несколько панелей, штук 8-10 для вечернего и зимнего увеличения выработки. Что в думаете об этой затее? Инвертор думаю тот, что вы хвалите Гудвин, панели желательно хорошие. Спасибо! Жду дальнейших инструкций. Да, интересует цена с установкой. ФОТО обязательно?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 Да все ответы готовы! Крыша 5х12 м, практически южная сторона, скатная, угол около 35-37° Координаты 49.219349, 28.393318, в принципе хорошо видно. Инвертор думаю тот, что вы хвалите Гудвин, панели желательно хорошие. Спасибо! Жду дальнейших инструкций. Да, интересует цена с установкой. ФОТО обязательно?? посмотрел я по картам, если я правильно попал то там фото обязательно, крыша высокая, материал покрытия я не рассмотрел, но похоже на шифер, хотя могу ошибаться. Опять же если не ошибся - 5х12 это ЮгоЗапад. Еще есть Юговосток. Если верно то желательно задействовать оба этих направления. 0972048038 - тут есть вайбер, киньте пару фото. Добавлено через 2 минуты Еще хочу на будущее на левую (западную стену) вертикально несколько панелей, штук 8-10 для вечернего и зимнего увеличения выработки. Что в думаете об этой затее? на тот же инвертор их не повесить, разве что SolarEdge ставить, но это дорогое решение и имеет ли смысл если хватит крыши. В общем, дабы лишнего не писать, киньте пару фоток. И затем продолжим. пысы. там под сообщением есть кнопка "спасибо" - с нее больше толку чем в сообщении писать))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hrpankov Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 Vic-Tor, вичислить оптимальний наклон Ваших панелей весьма трудно, но щож - попробуем ..... оптимальний наклон 22 июня = 49,5 - 23,5 + 10 = 36° оптимальний наклон 22 дек = 49,5 + 23,5 + 10 = 83° каждие 4 дня наклон меняется на 1° вешать панельки востоко-западно не хорошо ... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 вешать панельки востоко-западно не хорошо ... да конечно, как говорят - шо ж вы такие умные строем то не ходите? Солнце работает весь день, и при грамотном размещении от 90 до 270гр стоит размещать, причем толку будет больше чем все на юг. Добавлено через 2 минуты Vic-Tor, вичислить оптимальний наклон Ваших панелей весьма трудно, но щож - попробуем ..... ему он нафик не нужен тот оптимальный наклон, ибо его нельзя сейчас воплотить в жизнь. А строится все на компромиссе и уже по факту возможностей считается генерация и окупаемость. Нет в жизни идеала, если Вы еще не поняли. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
revix Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 вешать панельки востоко-западно не хорошо ... Вот вам яркий пример, посмотрите на табличку. До 23 числа стоял юг 5.6квт, 23 июня вторая половина дня установлено на юго-восток 5.1квт. 23 и 24 июня небо было полностью накрыто, 24 в закрытом небе генерация была равна как юг в солнечную 35квт, 25 и 26 генерация по 63квт. Обратите внимание в табличке есть время, где видно, как хорошо работает юго-восток. Вот зачем писать чушь, если не разбираетесь! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 да конечно, как говорят - шо ж вы такие умные строем то не ходите? Солнце работает весь день, и при грамотном размещении от 90 до 270гр стоит размещать, причем толку будет больше чем все на юг. Добавлено через 2 минуты ему он нафик не нужен тот оптимальный наклон, ибо его нельзя сейчас воплотить в жизнь. А строится все на компромиссе и уже по факту возможностей считается генерация и окупаемость. Нет в жизни идеала, если Вы еще не поняли. Спасибо! Чуть позже скину фото. Шифер алюминий, волна 2-3 см что в ширь, что в высь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 Опять же если не ошибся - 5х12 это ЮгоЗапад. Еще есть Юговосток. Если верно то желательно задействовать оба этих направления.) На Юговосток кстати, у нас лоджии и окна, сфоткаю, посмотрите есть ли смысл, а вот на югозапад думаю да, т.к. вижу тень вечером почти горизонтальную, тоже сфоткаю.... Фото на вайбер отправил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
noprofy Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Serg017 Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 noprofy, досить цікаве відео) А реально, станом на сьогодні, приймають в експлуатацію домашні СЕС встановлені на землі чи дають відмову? В когось є якась інформація, можливо хтось пробував ввести в експлуатацію? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
revix Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 А реально, станом на сьогодні, приймають в експлуатацію домашні СЕС встановлені на землі чи дають відмову? В когось є якась інформація, можливо хтось пробував ввести в експлуатацію? Принимают, не переживайте. Знакомый ставил 30ку на земле полторы недели назад Полтавская обл. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
noprofy Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 Принимают, не переживайте. Подтверждаю я с Полтавы. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ИгорьН Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 (змінено) вешать панельки востоко-западно не хорошо ... Есть опыт установки панелей только на восток и на запад. Количество панелей +20% и выходим на ту же итоговую выработку, что и на юг. Змінено 27 червня 2019 користувачем ИгорьН 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 Есть опыт установки панелей только на восток и на запад. Количество панелей +20% и выходим на туже итоговую выработку, что и на юг. Вопрос стоит о вертикальном положении панелей. Вот у меня сейчас вот такой угол вечером в 19:45. Понятно, что днем от них толку мало, но вечером то??? Правда, не знаю что зимой будет!?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 Какая-то прикольная программа по определению угла наклона солнца, так по ней получается в 19:45 Высота над горизонтом 11.17 (градусы), а 22 декабря в 4 часа вечера будет уже темно - 0 градусов! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t34 Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 Зимой , как и у почти всех панелей , будет выработано мизерная энергия. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 Зимой , как и у почти всех панелей , будет выработано мизерная энергия. Почему? Если нет туч например? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hrpankov Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 отвечу разом всем критиканам ... панелька ето такая штуковина, которая работает ефективно всего 4ч. в сутки .. и не более ! и куда ее направлять, (восток, юговосток, запад, югозапад) ей похер ... если на юг то конечно лутчше и осезательнее ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vic-Tor Опубліковано: 27 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 27 червня 2019 отвечу разом всем критиканам ... панелька ето такая штуковина, которая работает ефективно всего 4ч. в сутки .. и не более ! и куда ее направлять, (восток, юговосток, запад, югозапад) ей похер ... если на юг то конечно лутчше и осезательнее ... Но, вечером эта панелька (что смотрит четко на юг) будет выдавать меньше, чем панелька на запад, другой вопрос, угол наклона. Идеальный вариант - это трекер, но он стоит как куча панелей, которые можно направить хоть на луну ночью Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 28 червня 2019 Поділитись Опубліковано: 28 червня 2019 а трекер ето такая херня, которая увеличивает отдачу шестикратно ... Да вы просто гений продаж. Давайте ко мне в отдел рекламы(откроем спецом) бо даже я такую чушь нести не умею Добавлено через 42 минуты noprofy, досить цікаве відео) А реально, станом на сьогодні, приймають в експлуатацію домашні СЕС встановлені на землі чи дають відмову? В когось є якась інформація, можливо хтось пробував ввести в експлуатацію? Через "на капітальний споруді" Добавлено через 1 минуту Почему? Если нет туч например? Потому что практически нет солнечных дней Добавлено через 3 минуты отвечу разом всем критиканам ... панелька ето такая штуковина, которая работает ефективно всего 4ч. в сутки .. и не более ! и куда ее направлять, (восток, юговосток, запад, югозапад) ей похер ... если на юг то конечно лутчше и осезательнее ... Я вам открою страшный секрет. Так повелось что в расчетах генерации как раз все это учитывается. И насчёт куда направить похер. Не похер. Поскольку генерация ещё и от температуры зависит. И инсоляция тоже зависит от времени дня. Пишите ещё..... 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз