varvar8778 Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Продаются в с.Злынка, Маловисковский р-н,Кировоградская обл.. четверо поросят,живым весом. от100 до 130 кг каждый. выращены без химии и добавок моими родителями. 25 грн. за кило. самовывоз. 0978991495 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vinnie Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 НП вышлите ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ella_lydoedka Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Предлагаю 15 грн за кило.. и тот же вопрос: НП вышлите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Предлагаю 15 грн за кило.. и тот же вопрос: НП вышлите? А разве нп живых животных перевозит?:D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Romb Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 А разве нп живых животных перевозит?:D Естественно. Своим ходом.:D Взвешивание на старте. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@@Yurii@@ Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 и они сами добегают прям до дома заказчика, моются, ложатся на сковородку и делают себе харакири.. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 мной предполагалось, что они уже "немного не живы" Теперь, глупый русский, сам будешь медведя до юрты тащить (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
varvar8778 Опубліковано: 20 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 могу посадить поросят на поезд киев-одесса, как раз через село проходит, в купэ я думаю будет нормально, как раз 4 места:D 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
_White_ Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 могу посадить поросят на поезд киев-одесса, как раз через село проходит, в купэ я думаю будет нормально, как раз 4 места:D :lol: + постельное еще оплачивать?))) Ни-ни!))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 :lol: + постельное еще оплачивать?))) Ни-ни!))) Ага! Еще напьются до поросячого вызгу - штраф за них плати А может как-то в Киев их привезете? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@@Yurii@@ Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 готов полпоросенка в Киеве на жд вокзале купить... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 А может как-то в Киев их привезете? И я бы взяла половинку 100%. Добавлено через 36 секунд Только моего в плацкарт садите:D:D:D. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 И я бы взяла половинку 100%. Добавлено через 36 секунд Только моего в плацкарт садите:D:D:D. И как Вы себе это представляете? Половинка едет в плацкарте, а половинка в купе? Заходит таможенник в купе. - Сало є? -Є! - Показуй! Достає дядько шмат сала і починає його розгортати. Розгорнув, а там 10м сала одним шматком. - А як же це так? - Так я поросяті задні ноги в цемент вмурував, а миску з їжею кожен день далі відставляв. Моего прошу СВ отправить, он не любит шумных компаний. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GP_YUROK Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 А є кому забити на місці? Посмалтити... Ну всьо шо треба. Чи приїхав і тягни куди хоч? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 Чи приїхав і тягни куди хоч? Ну чого зразу тягни? Культурно, пыд ручку, та й пышли собы до авто чи в метро. Добавлено через 50 секунд Моего прошу СВ отправить, он не любит шумных компаний. Ваш, мабуть, той кнурик, що 130 кг й не одну баришню з розуму звыв? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Soyka Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 Ваш, мабуть, той кнурик, що 130 кг й не одну баришню з розуму звыв? Ні, мій тей, що 100 кг. Гарний кнур товстим не буває! 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 20 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 кнур Кнур маэ специфычний запах. Гарним не буваэ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
varvar8778 Опубліковано: 20 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 20 січня 2015 запах,это когда яйца есть, а эти - евнухи:Dчищены в раннем детстве 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алекс 80 Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 евнуха можно в Киев доставить ( не живого) если да то готов взять .1 шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@@Yurii@@ Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 varvar8778, возьметесь привезти по пол поросенка мне и belosnezka. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lesunia Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Серьезно, Вы не хотите заколоть и переправить в Киев?? Уже желающих сколько) я тоже возьму половину)))))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 эти - евнухичищены в раннем детстве Совсем женщин не знали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
varvar8778 Опубліковано: 21 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 увы, нет такой возможности. свинки у моих родителей, я в Виннице, они в Кировоградской обл.. буду у них весной уже, а до этого времени свинки уже будут проданы. Добавлено через 8 минут Совсем женщин не знали? совсем, им маленьким вырезают яичка, если у больших свиней вырезать, то мясо будет жестковатое. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 совсем, им маленьким вырезают яичка Шутим мы, шутим. Свининки пол тушки хочется, а вы далеко. Остается смеяться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GP_YUROK Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Так а як тоді Вінницьке сало? Така тема! Така реклама! Попит Є! Треба негайно щось думати!) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз