seudberg Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 нормальный козел + унитаз. Позняки. самовывоз. пишите в личку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
anetta2010 Опубліковано: 17 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 17 січня 2015 Здравствуйте, вы отдаете еще козла и унитаз? Я бы взяла. Спасибо. 0677040455. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 18 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2015 Актуально? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seudberg Опубліковано: 19 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2015 Актуально? пока забронирован anetta2010 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seudberg Опубліковано: 21 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 унитаз забирают, козёл ждет своего нового хозяина (пока еще). жалко разбирать, добротная вещь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 А фото козла можно, чтоб наглядно было видно во что его можно впихнуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 А фото козла можно, чтоб наглядно было видно во что его можно впихнуть Кошмар какой! Куда смотрят защитники природы! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 нормальный козелКуда смотрят защитники природы!А фото козла можно Вот он. Берете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Вот он. Берете? Крупноват, такого не впихнешь! Хотя трогательный такой, цветочек нюхает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Крупноват, такого не впихнешь! А куда вы его пихать, уважаемый, надумали? Это же чуть ли не член семьи! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Это же чуть ли не член семьи! Рядом с вами я всегда краснею Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Рядом с вами я всегда краснеюТак уступите мне козла!:D Ап красавца! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Так уступите мне козла! Забирайте. Но с ним это, знайте меру! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Забирайте. Там Реалист еще им интересуется. Утовплюсь ли я? Добавлено через 39 секунд Но с ним это, знайте меру! Вы про козла или про меня переживаете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Реалист Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Реалист, на видео вы, Бамбино и я?:D:D:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 21 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Вы про козла или про меня переживаете? В вас я верю! Просто не хочу, чтобы вам совсем уж козел достался. Пусть лучше с человеческим обликом. Желательно джентльмен 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seudberg Опубліковано: 22 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня 2015 А фото козла можно, чтоб наглядно было видно во что его можно впихнуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seudberg Опубліковано: 22 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 22 січня 2015 всем спасибо, козел уехал к новому хозяину. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 22 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2015 козел уехал к новому хозяину. Счастливчик, объявитесь!:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 22 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2015 козел уехал к новому хозяину. У кого-то он звенит теперь своими колокольчиками... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 22 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 січня 2015 У кого-то он звенит теперь своими колокольчиками... Тааак, у меня не звенит:D, и у вас, думаю, не звенит. Догадываюсь, что грех за Реалистом:D. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз