Evgeniy_New Опубліковано: 14 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2015 Добрий день, Допоможіть знайти реле яке буде включати освітлення - але треба щоб воно ставилося в стандартну монтажну коробочку. Знайшов тільки Легранд - але його білого немає в Україні, під замовлення - квітень місяць Дуже дякую за допомогу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KuN Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Их много, но цены конечно, ахтунг Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 але треба щоб воно ставилося в стандартну монтажну коробочку. а откуда же оно свет будет видеть? Найдете, поставите, потом возникнет проблема номер два которая перекроет первую - свет включаться будет намного раньше чем сумерки начинаются.. На это кстати многие и жалуются. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
KuN Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 а откуда же оно свет будет видеть? Найдете, поставите, потом возникнет проблема номер два которая перекроет первую - свет включаться будет намного раньше чем сумерки начинаются.. На это кстати многие и жалуются. Мне почему-то кажется человек имел ввиду что блок управляющий ставится на дин-рейку в щиток, а датчик вынесенный. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Алека Опубліковано: 15 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Посмотрите на сумеречное реле LUNA 126 фирмы Theben (Германия), реле уже стоит в корпусе и есть по наличию. (ссылка устарела) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgeniy_New Опубліковано: 15 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 січня 2015 Мне почему-то кажется человек имел ввиду что блок управляющий ставится на дин-рейку в щиток, а датчик вынесенный. Добрий вечір, Орієнтувався на такий: www.e-catalogue.legrand.ru/catalog/plexo-ip-55-ik-07-mekhanizmy/069617/ Підводить строк поставки. Можете щось аналогічне порекомендувати? Добавлено через 1 минуту Мне почему-то кажется человек имел ввиду что блок управляющий ставится на дин-рейку в щиток, а датчик вынесенный. Якщо не знайду те що треба - буду такий варіант "мостирити" Добавлено через 3 минуты Посмотрите на сумеречное реле LUNA 126 фирмы Theben (Германия), реле уже стоит в корпусе и есть по наличию. (ссылка устарела) Хороша ціна (порівняно з іншими), і з мінусів - розміри: 5см коробока на прохідній" стіні довго не провисить Добавлено через 2 минуты Вы хотите установить в монтажную коробку суммеречное реле (если я правильно понял), но они предназначены для установки на улице и не предназначены для монтажа в стену. Есть вариант с монтажом на DIN-рейку и выносным датчиком. А в Вашем случае я рекомендую установить датчик (ссылка устарела) (в дневное время он срабатывать не будет , а в ночное время будет срабатывать на движение человека ). Либо, если нужно, что бы свет горел всю ночь то установить розеточный таймер. Вище я приводив приклад рішення від Легранда з поганою доступністю. Розеточний таймер - не варіант Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Профессионал Опубліковано: 16 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 16 січня 2015 Поставил себе примерно такое topenergy.com.ua/index.php?product=3274 ( название и не вспомню, все китайчики на одно лицо))). Стоимостью около 3 ( трех) доляров, работает верой и правдой третий год, что со мной не так? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз