Yatsenkobud Опубліковано: 12 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2015 Доброго дня! Потрібно по 2 км багатожильного 3х2,5 і 3х1,5 ЧЕРВОНОГО кабелю. Чекаю Ваших пропозицій. Валерій 096 899 76 88. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Konstruktor Опубліковано: 13 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2015 Вам наверное сюда svetel.ua/services/decor-cable/ Если есть другие предложеия, бросьте контакты, хотелось на пробу по паруметров разых расцветок взять кабель. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 13 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2015 Можу спробувати замовити)) Який потрібен плоский чи круглий?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yatsenkobud Опубліковано: 13 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 січня 2015 Плоский. Який термін ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 13 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2015 Плоский. Який термін ? Завтра зможу поцікавитись...)) Треба такий, як під спойлером? Я правильно зрозумів?) ШВВП(плоский), але верхня ізоляція червоного кольору, так?) по 2 км 3х1.5 та 3х2.5?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yatsenkobud Опубліковано: 14 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 січня 2015 Саме так ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 14 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 січня 2015 Саме так ! Можу таке зробити Час виготовлення: від 9 до 14 робочих днів Час доставки до мене : до 10 робочих днів (можна й до 2днів, але великий +до вартості) Оплата повна! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Gtar Опубліковано: 19 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2015 ответил в ЛС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз