Ингвард Опубліковано: 12 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2015 Ботинки в ОЧЕНЬ хорошем состоянии, но оказались маловаты. Длинна ботинка 324мм. У жены стопа 255 мм, в итоге оказались впритык, то есть почти нет запаса. Советую брать на 38-39 ногу (245-250 мм). Отправлю по Украине (Интайм, Новая почта) за Ваш счет. Цена 500 грн Оплата наличными, либо наложенный с предоплатой 100 грн на карточку Приват банка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 19 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2015 Ботинки все ещё в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 21 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 січня 2015 Боты все еще в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 24 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2015 Ботинки в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 28 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 28 січня 2015 Налетай, горяченькие боты в продаже. Сезон вроде как начинается ! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 2 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 лютого 2015 Боты все ещё в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 5 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 Продажа ботов актуальна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 9 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 9 лютого 2015 Объявление актуально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 15 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 15 лютого 2015 Ботинки в продаже. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 16 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 16 лютого 2015 Модель схоже не з бюджетних, бо замки наче алюмінієві. Внутрішній черевик термоформований чи ще звичайний? Скільки років експлуатувались? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 20 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2015 Я не сильно разбираюсь в моделях ботинков, но техническое состояние ботинок отличное, внешний вид тоже почти отличный (потертости на выступающих деталях и слегка потерта подошва), аж жалко продавать . Сколько эксплуатировались не в курсе, я их такими купил, думаю что одевались всего несколько раз. Можете подъехать в рабочее время с 9.00-19.00 и посмотреть и померять ко мне на работу в районе Большой Окружной остановка автоцентр ВиДиСити (автоцентр Тойота, Софиевская Борщаговка). Мой мобильник О(67)99З 52 8О Игорь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 20 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2015 Я не сильно разбираюсь в моделях ботинков, но техническое состояние ботинок отличное, внешний вид тоже почти отличный (потертости на выступающих деталях и слегка потерта подошва), аж жалко продавать . Сколько эксплуатировались не в курсе, я их такими купил, думаю что одевались всего несколько раз. Можете подъехать в рабочее время с 9.00-19.00 и посмотреть и померять ко мне на работу в районе Большой Окружной остановка автоцентр ВиДиСити (автоцентр Тойота, Софиевская Борщаговка). Мой мобильник О(67)99З 52 8О Игорь. Дякую за інформацію. Нажаль, дружина відмовила брати молодшому сину на виріст (йому зараз 2,5роки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 23 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 лютого 2015 38-39 розмір для дитини 2,5 роки ? не занад то рано ? :D Я своїм хлопцям почав купувати ролікові коньки десь з 4-5 років. Навіть якщо дитина дуже гарно розвинута ставити ії на роліки, лижі, чи коньки раніше 3-4 років, це ризик для здоров`я дитини. Боти в продажу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
cbu Опубліковано: 24 лютого 2015 Поділитись Опубліковано: 24 лютого 2015 38-39 розмір для дитини 2,5 роки ? не занад то рано ? :D Я своїм хлопцям почав купувати ролікові коньки десь з 4-5 років. Навіть якщо дитина дуже гарно розвинута ставити ії на роліки, лижі, чи коньки раніше 3-4 років, це ризик для здоров`я дитини. Боти в продажу. Саме тому в цьому році на Буковелі малому і не брали на прокат спорядження. ;) Черевики хороші, але на все життя не запасешся. Бажаю успіху в продажу! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 1 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2015 Боты пока в продаже. Но проскальзывает мысль поднять цену Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ингвард Опубліковано: 7 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 березня 2015 Тему можно закрыть. Боты нашли свою новую хозяйку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз