korund Опубліковано: 15 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2009 Ну ты даешь. Ты-же можешь без приглашения. С 22.06 я в Путивле. Пасибачки! Только я бы хотел попасть в Путивль вместе с теми желающими, кто с ПРИБОРАМИ едет. Оччень, знаете ли хоцца посмотреть, ШО ЭТО за приборы такие!;) Да и познакомимся заодно Я со своей "Хортицей":beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фоменко Опубліковано: 15 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2009 Пасибачки! Только я бы хотел попасть в Путивль вместе с теми желающими, кто с ПРИБОРАМИ едет. Оччень, знаете ли хоцца посмотреть, ШО ЭТО за приборы такие!;) Да и познакомимся заодно Я со своей "Хортицей":beer: Вот ты и организуй их!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
korund Опубліковано: 15 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 15 червня 2009 Вот ты и организуй их!!! Так они и сами "организовались"! Вроде четверо уже, да я. Придёцца литру брать. На брата.8-) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз