vad2 Опубліковано: 2 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2015 Обменяю Ваш автомобиль на мой дом в селе- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92342&page=2 возможно с моей доплатой рассмотрю все варианты-пишите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей-ASSA Опубліковано: 2 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2015 На какую доплату можно ориентироваться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vetalcitylan Опубліковано: 4 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 4 січня 2015 Обменяю Ваш автомобиль на мой дом в селе- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92342&page=2 возможно с моей доплатой рассмотрю все варианты-пишите Обмен на Славуту не рассматриваете?Территориально машина сейчас в черн.обл. коз.р-н с.бобруйки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 8 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня 2015 На какую доплату можно ориентироваться?ограничений нет Добавлено через 1 минуту Обмен на Славуту не рассматриваете?Территориально машина сейчас в черн.обл. коз.р-н с.бобруйки я Вам в лс ответил Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 17 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 січня 2015 Обменяю Ваш автомобиль на мой дом в селе- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92342&page=2 возможно с моей доплатой рассмотрю все варианты-пишите все еще актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 5 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 5 лютого 2015 все еще актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 20 лютого 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 20 лютого 2015 можливо з"явились бажаючі на обмін, все ще міняюсь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 8 березня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 березня 2015 все ще актуально! бажано автомобіль з автоматичною коробкою передач Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 13 квітня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 13 квітня 2015 Обменяю Ваш автомобиль на мой дом в селе или продам- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92342&page=2 возможно с моей доплатой или ..... желательно с автоматической коробкой передач рассмотрю все варианты-пишите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 23 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 23 липня 2015 все еще актуально!!!Обменяю Ваш автомобиль на мой дом в селе или продам- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92342&page=2 возможно с моей доплатой или ..... желательно с автоматической коробкой передач рассмотрю все варианты-пишите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 17 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 17 серпня 2015 все еще в поиске!!!Обменяю Ваш автомобиль на мой дом в селе или продам- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92342&page=2 возможно с моей доплатой или ..... желательно с автоматической коробкой передач рассмотрю все варианты-пишите или продам цена 3 тис у.е на руки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 27 серпня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 27 серпня 2015 все еще в поиске!!!Обменяю Ваш автомобиль на мой дом в селе или продам- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92342&page=2 возможно с моей доплатой или ..... желательно с автоматической коробкой передач рассмотрю все варианты-пишите или продам цена 3 тис у.е на руки жене сильно нужна машина возить малышей, а кому сильно нужен участок в селе.......? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 21 вересня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 21 вересня 2015 все еще в поиске!!!Обменяю Ваш автомобиль на мой дом в селе или продам- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92342&page=2 возможно с моей доплатой или ..... желательно с автоматической коробкой передач рассмотрю все варианты-пишите или продам цена 3 тис у.е на руки уже осень ..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 22 листопада 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2015 все еще актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vad2 Опубліковано: 16 травня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 16 травня 2016 Обменяю Ваш автомобиль на мой дом в селе- www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=92342&page=2 возможно с моей доплатой рассмотрю все варианты-пишите Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз