Taras Lviv 20 Опубліковано: 31 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 31 грудня 2014 Народ де у Львові можна знайти нормальну цеглу м-100 м-125! І яка ціна приблизно! Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alure Опубліковано: 2 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 січня 2015 заводів виробників безліч, особливо в області "Ваш магазин" візьміть, привезуть, розвантажать ще й гроші заберуть Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taras Lviv 20 Опубліковано: 2 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 січня 2015 Так то я знаю) Але де яка) ато привезуть таку що в руках сипеться хочу знати може хто де брав які відгуки! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kondravasyl Опубліковано: 5 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2015 я брав цеглу повнотілу з Дідилова, хороша якість і ціна з доставкою!!! А так ше був встиг і швидше купляв городоцьку цеглу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alure Опубліковано: 5 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2015 я брав цеглу повнотілу з Дідилова, хороша якість і ціна з доставкою!!! А так ше був встиг і швидше купляв городоцьку цеглу Дідилів нормальна але дивлячись для чого.. Продається в Епіцентрі, геометрія не найкраща та і на дощі розлазиться з часом... Краща городоцька але знаю що в них вроді пустотіла. . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 5 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2015 Робили файну цеглу в Куровичах,вона така жовтувата, але вроді завод вже не працює....але якщо пошукати то на людях ше має бути. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 5 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 січня 2015 Пошукайте дрогобицьку, якщо її ще роблять.Я брав читири роки тому. Повнотіла с трьома дірками. На городоцьку їде багато розчину. Можна підїхати на Півколо(бічна Зеленої) там фірма ,що торгує цеглою. Варіантів більше ніж в Епіку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kondravasyl Опубліковано: 6 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 6 січня 2015 З Вістовичів вроді не погана цегла, а так підїхати на обїздну де машини стоять там можна і подивитись в них на цеглу і вразі купити якшо підходить!!! Добавлено через 54 секунды Пошукайте дрогобицьку, якщо її ще роблять.Я брав читири роки тому. Повнотіла с трьома дірками. На городоцьку їде багато розчину. Можна підїхати на Півколо(бічна Зеленої) там фірма ,що торгує цеглою. Варіантів більше ніж в Епіку. Роблять шей як, вони ше почали робити подвійну цеглу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 12 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 січня 2015 З Вістовичів вроді не погана цегла, а так підїхати на обїздну де машини стоять там можна і подивитись в них на цеглу і вразі купити якшо підходить!!! Добавлено через 54 секунды Роблять шей як, вони ше почали робити подвійну цеглу на обїздній знаомий коли запитав яка марка цегли в воділи-продавана то й задав питання "яка потрібна" тобто якщо м100 то м 100 якщо 125 то 125, ніяких доків небуло.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kondravasyl Опубліковано: 13 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 січня 2015 на обїздній знаомий коли запитав яка марка цегли в воділи-продавана то й задав питання "яка потрібна" тобто якщо м100 то м 100 якщо 125 то 125, ніяких доків небуло.... Я з таким тоже стикався, на відповідь яка марка почув та там різна і М75 і 100 і 125 дивись сам по кольору))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рост_ Опубліковано: 28 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 28 листопада 2016 Поновлю тему Де зараз знайти пристойну повнотілу цеглу у Львові ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз