Canton Опубліковано: 30 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2014 Но это правда. В жанре научной фантастики себя не пробовали?:D Без обид, особенно умиляет цифра в 10000 евро. У меня кабели в аудиосистеме дороже стоят. И я прекрасно знаю, что моя система несовершенна, как и любая другая... Совершенства НЕТ и не может быть. Это аксиома. Ладно, уже флейм пошел. Завязываем... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2014 У меня кабели в аудиосистеме дороже стоят. Опа, теплый ламповый звук детектед. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2014 Опа, теплый ламповый звук детектед. Как говаривала одна одиозная личность в нашем бизнесе - "Точно в дырочку....."© Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2014 А кабель питания у Вас сколько денег стоит? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2014 А кабель питания у Вас сколько денег стоит? Стебемся?:D У меня их много, разных. До регенератора выделенка из одного, до фильтра из другого, до блоков из третьего Построение правильной системы питания позволяет существенно уменьшить расходы на кабельную продукцию.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 30 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2014 А подставочки под кабели из рога нарвала есть? Кабели перед прослушиванием как долго прогреваем? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 30 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 грудня 2014 А подставочки под кабели из рога нарвала есть? Кабели перед прослушиванием как долго прогреваем? "Это мелко, Хоботов"© Все есть, то что необходимо.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз