makaka Опубліковано: 30 червня 2015 Поділитись Опубліковано: 30 червня 2015 neoteh У вас є WAGO 221-412, 221-413, 221-415 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 30 червня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 30 червня 2015 neoteh У вас є WAGO 221-412, 221-413, 221-415 ? Ні таких немає( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Energon Опубліковано: 2 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2015 У вас є WAGO 221-412, 221-413, 221-415 по отзывам они не очень, лучше 222-412 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Derbastler Опубліковано: 2 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 2 липня 2015 Спасибо Юрий neoteh, посылочку получил, всем доволен Рекомендую продавца 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 2 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 2 липня 2015 Є такі слухи, що з понеділка кабель подорожчає...(( тримаймось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 3 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2015 ціни на кабель, трошки попадали Є такі слухи, що з понеділка кабель подорожчає... Затишье перед бурей?)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ur5got Опубліковано: 3 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 3 липня 2015 Здравствуйте. А как сейчас обстоит дело с сечением и метражом в бухте? Нужно 100м ВВГнг 3х2,5. Обошел с десяток местных магазинов (фирм) и везде вместо 2,5кв имеем 2-2,2!!! Измерял микрометром и ВВГнг с биркой ЗЗЦМ - диаметр 1,7мм (2,27кв). Про метраж спрашиваю потому, что у знакомого в 100м бухте было 96м. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 4 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня 2015 Здравствуйте. А как сейчас обстоит дело с сечением и метражом в бухте? Нужно 100м ВВГнг 3х2,5. Обошел с десяток местных магазинов (фирм) и везде вместо 2,5кв имеем 2-2,2!!! Измерял микрометром и ВВГнг с биркой ЗЗЦМ - диаметр 1,7мм (2,27кв). Про метраж спрашиваю потому, что у знакомого в 100м бухте было 96м. В мене 1.78-1.79, так було на початку року)) не думаю, що щось змінилось! міряв електронним штангелем) В кожній бухті 100м, якщо там написано 100м... І по маркіровці і якщо розмотати, перевіряв якось) Є в мене CYKY-J (Чехія), то він тим же штангелем має 1-78-1,79) Тому в мене 3 варіанти: - ЗЗЦМ не той, хоча сумніваюсь в цьому, бо не так легко його підробити, з всіма маркіровками/етикетками... Можна звичайно, будь-що підробити, але так, щоб значно дешевше оригінала було не думаю. - заміри не точні - в Європі теж крадуть на січенні ВВГнг 3х2.5 - 1440 CYKY-J Prakab 3х2,5 - 1530 CYKY-J nkt 3х2,5 - 1580 Кажуть буде дорожчати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ur5got Опубліковано: 5 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2015 Моє вітання. А не підскажете, де виготовлені автомати EATON? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SeEv Опубліковано: 5 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 5 липня 2015 Моє вітання. А не підскажете, де виготовлені автомати EATON? Брал у Юры автоматы Eaton, на некоторых было Austria, на некоторых Serbia. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 6 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2015 Моє вітання. А не підскажете, де виготовлені автомати EATON? Сербія в 98%, бувають деякі позиції Австрія по дифах, узо - Румунія, Чехія, Сербія Брал у Юры автоматы Eaton, на некоторых было Austria, на некоторых Serbia. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 6 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 6 липня 2015 Кабель подорожчав на 2%, ще трохи потримаю ціну, як розпродам багато, викладу нові ціни)) EATON теж поріс в звязку з курсом, на днях перероблю прайс!! з.и. в продажі ZUBR D40T, всі інші моделі під замовлення! Гарантія 5років від виробника! Ціна ZUBR D40T - 450грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sergiyzp Опубліковано: 7 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 7 липня 2015 если "Там" - то там просто окромя кабельной электротехнической меди, другой просто не бывает. Есть нормы - они четко и неукоснительно соблюдаются, иначе штраф. если "там", в смысле здесь - то вся катанка идет со вторичной переработки, и никто этого не стыдится. например, на одном из "уважаемых" предприятий, прямо при въезде на завод, идет раздеолка и подготовка кабелей для переплавки... Забросайте меня тапочками, кто предоставит документы по закупкам катанки, типа с Elektrocopper, или на худой конец с LME. :lol::lol::lol::lol: . А чем отличается катод из вторичной меди от катода из первичной? После электролиза? Именно катод, не анод? Не беру во внимание заводы типа АЗОЦМа, а беру нормальные заводы, с электролизным цехом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 7 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 7 липня 2015 Моє вітання. А не підскажете, де виготовлені автомати EATON? Фотка з Епіцентра на старенький айфон)) На ціннику Німеччина, так як написано в сертифікаті відповідності! В реалі такі точно, як мої, тільки з ціною неадекватною :D)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 8 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2015 В реалі такі точно, як мої, тільки з ціною неадекватною А может у Вас в наличии есть переключатели 1-0-2? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 8 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 липня 2015 А может у Вас в наличии есть переключатели 1-0-2? +1 до питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 8 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 8 липня 2015 А может у Вас в наличии есть переключатели 1-0-2? +1 до питання Ні такого немає) Якщо є в EATON-а, 2 дні буде в мене) з.и. То більше по хагеру гуглиться...) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DraVVa Опубліковано: 10 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2015 дуже дякую за посилку 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 10 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 10 липня 2015 дуже дякую за посилку з.и. зберігайте паспорт-и, бо там гарантія 5років) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
StNick Опубліковано: 12 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2015 Интересует Металорукав РЗ-Ц Металорукав 18 (50м) Хомуты 200мм HellermannTyton - 3 пачки Изолента TESA -2шт (тряпичная) Yongle - 2шт (ПВХ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
afx Опубліковано: 13 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 13 липня 2015 з.и. в продажі ZUBR D40T, всі інші моделі під замовлення! Гарантія 5років від виробника! Ціна ZUBR D40T - 450грн какая цена на ZUBR D63T ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
drumfish Опубліковано: 14 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2015 Юрій, щиро дякую за посилку з кабелем! Рекомендую іншим покупцям! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 14 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 14 липня 2015 Интересует Металорукав РЗ-Ц Металорукав 18 (50м) Хомуты 200мм HellermannTyton - 3 пачки Изолента TESA -2шт (тряпичная) Yongle - 2шт (ПВХ) Приношу свої вибачення, згадав, що комусь не відповів... Ви писали в ЛС, я так замотався, що й не відповів)) Якщо довго нема відповіді дзвоніть!!! Ціни по ссилках актуальні! Металорукав 18 (50м) РЗ-Ц м - 6,65 Металорукав 18 (50м) 220ТМ м - 6,45 Хомути - 3 х 20 Тesa тряпка 2 х 15 Yongle ПХВ 2 х 10 Оплата на картку привата або наложеним(дорожче) Відправка кожного дня! Замовлення/оплата до 12-00! з.и. Можуть виникнути форс-мажорні обставини, бо трохи неспокійно в нашому місті зараз какая цена на ZUBR D63T ? 550грн з.и. в наявності! Юрій, щиро дякую за посилку з кабелем! Рекомендую іншим покупцям! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ho4u_pizzu Опубліковано: 15 липня 2015 Поділитись Опубліковано: 15 липня 2015 Дякую за кабель, і за підказку, що краще взяти не 80, а 100м, все пішло!) скоо закажу ще автомати....а щитки є під електрику? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
neoteh Опубліковано: 16 липня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 16 липня 2015 (змінено) Дякую за кабель, і за підказку, що краще взяти не 80, а 100м, все пішло!) скоо закажу ще автомати....а щитки є під електрику? є, але дивлячись який Вам потрібен... Змінено 16 липня 2015 користувачем neoteh Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз