-enjoy- Опубліковано: 24 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2016 хозяева медленно, но уверено обживаются. Клиентка прислала последние фото меблі в дитячій та спальні йдуть з Вашої сторони? якщо так,то хто виконавець (можливо дасте координати)? бачу багато із ікеа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ketrin-n Опубліковано: 24 листопада 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2016 меблі в дитячій та спальні йдуть з Вашої сторони? якщо так,то хто виконавець (можливо дасте координати)? бачу багато із ікеа. Да, мебель разрабатывала я в составе дизайн проекта. Потом, ближе к заказу самой мебели, дорабатывал мебельщик (раскрой, деталировка и др. нюансы). Ручки выбирала я, идея сделать их разными тоже моя. Действительно, ИКЕА сюда идеально подошла по стилю та же скандинавия. Если действительно нужен мебельщик, могу написать в личку контакт Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-enjoy- Опубліковано: 24 листопада 2016 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2016 Если действительно нужен мебельщик, могу написать в личку контакт буду благодарен. Как раз ищу толкового мебляра на детскую. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ketrin-n Опубліковано: 16 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 фотосъемка законченного объекта 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ketrin-n Опубліковано: 16 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 16 червня 2017 и мой скромный лайфхак: стирать можно не беспокоя того кто в ванной. в верхнем шкафчике бойлер. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Jungla Опубліковано: 25 липня 2019 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2019 Вот никогда не знала что размещают ванне в скандинавском стиле, да я и вообще мало чего знала о такой ванне Также в больших ванных комнатах часто размещают мебель, которая соответствует данному стилю. Даже если у вас маленькая душевая в хрущевке и составляет всего четыре квадратных метра – это не повод отказывать от такой замечательной задумки, как дизайн ванной комнаты в скандинавском стиле. Источник: serviceyard.net/stroitelstvo-i-remont/pic519_diz-vannoy-v-skandinavskom-stile.html#chernaya-skandinavskaya-vanna © serviceyard.net Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз