HumanKM Опубліковано: 8 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 Допоможіть знайти і купити алюмінієвий кухонний плінтус. Дуже сподобалися такого типу, але неможу знайти в ненькі Україні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 8 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 Попробуйте здесь: vybor.biz.ua/index.php?p=3&firm=19&group=78. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 Попробуйте здесь: vybor.biz.ua/index.php?p=3&firm=19&group=78. Це не те - це не на столешню алюміній, а на низ кухні - ножки закривать, він висотою 100мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 8 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 Це не те - це не на столешню алюміній, а на низ кухні - ножки закривать, він висотою 100мм. А побродити по сайту: vybor.biz.ua/index.php?p=3&firm=19&group=77 ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 vybor.biz.ua/index.php?p=3&firm=19&group=77 дизайна такого як я вище скинув немає схотілося саме такий як на верхньому фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
EX-TRA Опубліковано: 8 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 vybor.biz.ua/index.php?p=3&firm=19&group=78&sp=1 Вот я думаю подойдет, у цоколя ведь работа закрыть низ, и видимая его часть это лицо а не верх, низ, бок, задний вид, видно только алюминий и если сильно присмотреться силиконовый уплотнитель . Добавлено через 4 минуты Сорри ..... я не то написал, пишу про плинтус а думаю про цоколь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 Соррі пояснюю вдруге мені не потрібен цоколь, мені треба плінтус кухонний - деталь яка закриває стик столешні і фартука тому й треба невеликий розмір 10х20 20х40 ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 9 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2014 Соррі пояснюю вдруге мені не потрібен цоколь, мені треба плінтус кухонний - деталь яка закриває стик столешні і фартука тому й треба невеликий розмір 10х20 20х40 ... Я б навіть сказав більше: Вам потрібен не просто "плінтус кухонний - деталь яка закриває стик столешні і фартука", а саме такий, як на фото в першому повідомленні. Будемо шукати. P.S. В Інтернеті перегляньте весть каталог цього виробника - якщо знайдете потрібне, з Вибором можна буде домовитись про індивідуальну доставку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Балевич Опубліковано: 9 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2014 На "Выборе" не всё выложено на сайте. Попробуйте написать им на почту и приложить фотки того, что Вам нужно. Кажется я видел там что- то подобное. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2014 На "Выборе" не всё выложено на сайте. Попробуйте написать им на почту и приложить фотки того, что Вам нужно. Кажется я видел там что- то подобное. Всім дякую вже замовив допоміг наш форумчанин, окреме спасибі йому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 9 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2014 допоміг наш форумчанин Догадуюсь хто, але ім'я в студію - можливо, ще комусь буде потрібно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2014 max_13 Thank 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Respect Опубліковано: 14 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2014 К слову, такой, как на втором фото в первом посте - есть на Вияре Я себе именно такой брал, классно смотрится + силикон сверху и снизу отрабатывает себя на все 100% возле мойки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 14 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 грудня 2014 прийшов плінтус на вигляд бомба прикріпити часу не мав прикріплю - сфоткаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 К слову, такой, как на втором фото в первом посте - есть на Вияре Чьё производство, какой метраж, какое сечение и по чём? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Respect Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 насчет цены - не знаю, надо смотреть по чем оно щас я брал в начале лета по метражу - по 2 метра вроде бы было, сечение надо замерять 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
max_13 Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 3.5 евро м/п производитель www.opes.it возим 4х метровый 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 возим 4х метровый Надо 2600 и 2000 мм. Остатки мои или вопрос решается? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Borisg Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 В Вияре был по три метра viyar.kiev.ua/products/54968 , но мне не понравилось, что его надо к стене крепить, неудобно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
max_13 Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 Надо 2600 и 2000 мм. Остатки мои или вопрос решается? только кратно продаем палками... теоретически можно 0,5 (2м отрезать) но у учетом реза это будет не полные 2м подойдет? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
BondarOlka Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 max_13, а как с Вами связаться , хочу такой же заказать. Спасибо! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
max_13 Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 max_13, а как с Вами связаться , хочу такой же заказать. Спасибо! В личку пишите, и емайл -вышлю каталоги, цены Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Respect Опубліковано: 17 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2014 В Вияре был по три метра viyar.kiev.ua/products/54968 , но мне не понравилось, что его надо к стене крепить, неудобно. точно! он самый кстати, я нашел способ прикрепить очень даже нормально у меня рабочая стенка плиткой обложена швы по 2 мм вот как раз через каждые 33 см (ширина плитки) я шурупчиками и прижал в эти швы получилось отлично и держится крепко Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Игорь&Ира Опубліковано: 22 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2015 Нужны: 1. Плинтус кухонный Rauwalon WAP 144 Magic Flat Line (алюминиевый, гладкий, 5 м) - 1 шт.; 2. Угол внутренний 90 WAP 144 серый - 2 шт.; 3. Заглушка левая WAP 144 серая - 1 шт.; 4. Заглушка правая WAP 144 серая - 1 шт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
glumanes Опубліковано: 22 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 22 квітня 2015 когда будут уже фотки плинтуса? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз