levoved Опубліковано: 4 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2009 Заливка бетона из миксеров - внешние стены + перекрытие - 250 грн./куб Каркас арматурный для бетона - внешние стены + перекрытие - 1200 грн./тонна Установка опалубки - 480 грн./куб опалубки Внутренние кирпичные стены (несущие в два кирпича, через три ряда сетка) - 1,5 грн./кирпич. Это выкатил бригадир. У меня почти неограниченная возможность отжимать по ценам, но считаю, что совесть тоже иметь надо. Подскажите, где остановиться. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alyak Опубліковано: 4 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2009 Внутренние кирпичные стены (несущие в два кирпича, через три ряда сетка) - 1,5 грн./кирпич. ~600 грн/куб .... /3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DonZhuan Опубліковано: 4 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2009 ~600 грн/куб .... /3 А Вы бы за такую цену работали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
manutsch Опубліковано: 4 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2009 А Вы бы за такую цену работали? а к чему это? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
levoved Опубліковано: 4 червня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2009 Это 50 копеек за кирпич? Я правильно понял? И что со всем остальным? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз