belosnezka Опубліковано: 1 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 У вас 220 чи 380? за автомат завжди можна домовитись з електриком ..$...ставиться корпус від 16-ки а всередині скажем 32-ка..і все ок.... Боюсь я так. Люди зараз як собаки. Шарманщик (його авторитету я довіряю) радив так не робити. 220. Добавлено через 1 минуту Це варіант але ж хто його візьме? (не в обіду ТС) Ну це ви перебільшуєте. Та я не ображаюсь. Не таке люди продають / купують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gothic3men Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Здається мені, що проблема в ультратонких стінах. Була ідея облицювати будинок цеглою, але виступа фундаменту немає. А будинок високий. НЕВІРНО!! Обмуровка цеглою мало що дасть, це не є теплоізолятор! важлива не товщина стіни а її термічний опір! Вам потрібно догнати опір стіни якмінімум до нормативного, зараз вроді 3,75....Як Я зрозумів зараз є 10см ППС +15см ракушняка, додайте на зовні ще 10см ППС і все, цього буде більш як достатньо, опір стане 5,0; більше недоцільно і складно кріпити до стіни... 30 см це невиправдані затрати...стіни втрачають вродіби лише 30-40% тепла, далі перекриття, підлога..вікна Добавлено через 1 минуту Не таке люди продають / купують Я в плані що за нормальну ціну його непродати...а задарма шкода... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Я в плані що за нормальну ціну його непродати...а задарма шкода... Чому ви так думаєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gothic3men Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Фрітерм у мене там, шкода його в каналізацію. Ви незрозуміли, аварійний зброс теплоносія в каналізацію робиться для того щоб нерозірвало Вашого котла-бо буде пожар, та щоб нерозірвало труби -тут ремонт буде дорожчим ніж пару літер теплоносія... пс:недай Бог.. але уявіть ситуацію, котел в розносі, t=130, тиск великий, ви заходите вкотельню і вцю мить тиск розриваю трубу і знеї летить кипяток....на того хто зайде в котельню!! Добавлено через 2 минуты Чому ви так думаєте? непривязуйтесь до цього, Я тут аби допомогти порадами, Я незнаю за скильки його можна продати..це була просто моя думка... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 t=130, тиск великий Контролюю я його яро: більше 80 стараюсь не нагрівати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gothic3men Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Контролюю я його яро: більше 80 стараюсь не нагрівати. А якщо виключать світло коли Ви на роботі чи спите? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 А якщо виключать світло Засипаю піском. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Здається мені, що проблема в ультратонких стінах. Була ідея облицювати будинок цеглою, але виступа фундаменту немає. А будинок високий. Жесть, а не дом . С 24 до 11 градусов - это реально жесть Такие показатели были бы при вообще не утепленном никак доме, на стены хотя бы 10 см утеплителя, в крышу хотя бы 25 см, полы утеплены? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 коли Ви на роботі чи спите? Дрова підкидаю кожних пів години. Якщо годину не підкидати, то в котлі пусто й темно. Топлю виключно коли вдома. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gothic3men Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Дрова підкидаю кожних пів години. Якщо годину не підкидати, то в котлі пусто й темно. котла міняти однозначно.....загрузка на 30хв це просто жах.... скильки туди влазить дров, кг? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Жесть, а не дом . С 24 до 11 градусов - это реально жесть Такие показатели были бы при вообще не утепленном никак доме, на стены хотя бы 10 см утеплителя, в крышу хотя бы 25 см, полы утеплены? Такой дом могла построить только Белоснежка. Нужно учитывать еще то, что 2-й этаж пока не отапливается вообще. + Под низом подвал, половина которого не отапливается. В комнате, где я сплю, 3 стены фасадные. + 2 сравнительно больших окна (1.5 х1.5). Пол - бетон, + подложка фольгированная, + ковролина слоев 3-4. Пока дом не был утеплен вообще, утром было не 11 гр. в такие морозы, а - 2. Добавлено через 1 минуту скильки туди влазить дров, кг? Не важила. Приїду - зважу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
gothic3men Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Такой дом могла построить только Белоснежка Жінка змогла побудувати дім, ще й Я так зрозумів не маленький, в наш час, це вже респект...друге діло що тут ще куча "недоделок" так потрібно осмислити і доробити... пс: будівництво незакінчується, воно просто призупиняється на час відсутності грошей.... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 за автомат завжди можна домовитись з електриком ..$...ставиться корпус від 16-ки а всередині скажем 32-ка..і все ок.... Не всегда. Работли в Коцюбынском, а оно принадлежит не к Киеву, а к Ирпеню. Електрики ни в какую не согласились, мы купили переделанные, так они их вытянули, и поставили свои на 16. Правда перед этим хозяину предлагали сделать передвинуть счетчик за 800 гривен, ему это показалось дорого. Может отомстили. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Oleg9293 Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Автомат стоїть 25 А. Після НР обіцяють 16 А поставити. Добавлено через 3 минуты Здається мені, що проблема в ультратонких стінах. Була ідея облицювати будинок цеглою, але виступа фундаменту немає. А будинок високий. Добавлено через 33 секунды Та й дорого зараз антрацит. Добавлено через 36 секунд Фрітерм у мене там, шкода його в каналізацію. Добавлено через 48 секунд Минулі зими бувало й гірше. Добавлено через 2 минуты Тогда я совсем турок. Тогда еще вопрос: слева у моего Огонька выход под горячую воду. А я туда регулятор тяги планирую вкрутить... ? Добавлено через 2 минуты С Новым годом! С Новым счастьем! Тепла, здоровья, мира и всех благ! Вобще то я думал,что Вы терморегулятор давно уже вкрутили).Да, туда он и вкручивается.Теплообменника в Вашем котле нет.Он находится в самом косвенном боллере виде змеевика,либо ставится отдельно от котла,или бывают котлы уже со встроенным змеевиком,что не лучший вариант для получения ГВС.Но в Вашем котле,змеевика думаю точно нет,так что вкручивайте терморегулятор в то резьбовое отверстие с левой стороны. Добавлено через 4 минуты А котёл однозначно необходимо менят!Вы не представляете,сколько денег у Вас улетает в трубу с этим котлом. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 А котёл однозначно необходимо менят!Вы не представляете,сколько денег у Вас улетает в трубу с этим котлом. Денег действительно улетает много. Но дешевле было бы его переварить, добавив теплообменник. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vоvан Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Сделайте себе вот такой не пожелаете. По сравнению с котлом небо и земля. Мда!По морозу бегать во двор борщ варить :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Мда!По морозу бегать во двор борщ варить :D Подключить вытяжку и варить.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vоvан Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 подразаряжать малыми токами Ну и как он может закипеть?Если даже при импульсном заряде ток обычно не превышает 3-х ампер? их нельзя держать дома. Чего-то в магазинах,торгующими аккумами никто не помер от выделения газовА их там,этих аккумов!!!! Это одно.Второе.А никто не говорит,что аккум надо держать в спальне под кроватью.Лучше всего-возле котла.От самого котла куда больше всякого испарения с пылью будет.И ничего-жив народ.Поэтому,не пугайте народ.По Вашему,так и жить нельзя-все равно помрешь.:D Добавлено через 58 секунд Подключить вытяжку и варить Во-во!Для полного счастья еще вытяжки не хватает. Добавлено через 2 минуты 100mA -4300грн Не дороговато для пальчиковой батарейки?:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Ну и как он может закипеть?Если даже при импульсном заряде ток обычно не превышает 3-х ампер? У нас были большие, приблизительно метр на метр, тяговые батареи 80 вольт и 350 ампер. Но при дозаряде они кипели и от 1 ампера. Может, не может, это не ко мне, я знаю что так есть. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vоvан Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Після НР обіцяють 16 А поставити. Значит,забудьте про электрокотел.Хоть бы для дома хватило.16А-это утюг+чайник.И усё! Добавлено через 3 минуты Но при дозаряде они кипели и от 1 ампера Если при этом на вольтметре 90В и зарядка идет пару суток,то да,таки может кипеть и от 1А.Но мы ж в быту такого не допустим.Тем более,что речь шла о ИБП+аккум.Бесперебойник сам за всем следит и перезаряда с кипением не будет.При условии,что ИБП исправен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Значит,забудьте про электрокотел.Хоть бы для дома хватило.16А-это утюг+чайник.И усё! 16 ампер это мощность приблизительно 3.5 кВт. Нельзя одновременно включать приборы с очень мощным потребление электроэнергии. Нужно посмотреть паспорт мощных приборов, чтобы ориентироваться, сколько можно одновременно включать. Добавлено через 1 минуту перезаряда с кипением не будет.При условии,что ИБП исправен. Я это же и говорил, но все равно бяка есть бяка.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 1 січня 2015 Автор Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Еще немного удивлю инфо про дом: Постоянно есть откуда-то приток свежего воздуха. Т.е. я не проветриваю вообще, а в доме свежо. Сейчас я гостюю у мамы, стены 60 см кирпич, здесь такого эффекта нет, даже когда выключен газ. Добавлено через 48 секунд 16 ампер это мощность приблизительно 3.5 кВт. Нельзя одновременно включать приборы с очень мощным потребление электроэнергии Знаю. Все включаю по очереди. Добавлено через 1 минуту Нужно посмотреть паспорт мощных приборов Знаю на память, сколько кВт чайник, бойлер, плитка, мультиварка и пр. Даже среди ночи - без ошибок выдам:D:D:D. Добавлено через 2 минуты Значит,забудьте про электрокотел После НГ пойду к председателю, мож помилует. На дрова я уже "гавкаю", а зима то только началась. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Еще немного удивлю инфо про дом: Постоянно есть откуда-то приток свежего воздуха. Т.е. я не проветриваю вообще, а в доме свежо. Сейчас я гостюю у мамы, стены 60 см кирпич, здесь такого эффекта нет, даже когда выключен газ. Это потому, что вы не можете его нагреть. И стены и окна холодные, такой эффект, что как будто бы веет ветер. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vоvан Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Здається мені, що проблема в ультратонких стінах. Була ідея облицювати будинок цеглою, але виступа фундаменту немає. А будинок високий. Белоснежка!Ну шо Вы таки ищете проблемы там,где их нет?Подкопали дом по периметру,залили фундамент и выкладывайте кирпич. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Витэк Опубліковано: 1 січня 2015 Поділитись Опубліковано: 1 січня 2015 Подкопали дом по периметру,залили фундамент и выкладывайте кирпич. Знаю один был так подкопан, и упал, со всем что в нем было, хорошо, что как раз людей не было. С умом то оно конечно же можно, но а смысл, если нужно просто утеплится? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз