HumanKM Опубліковано: 1 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 1 грудня 2014 Після закриття магазину залишилася напродана металева дверина. Китай (ААА або Богатир, точно не памятаю) Двері двополі. 1,2 метри Стандарт (полотно 70мм.) Два замки Порог нержавійка Покраска - молоткова емаль Відкривання - Ліва Утеплена мін. ватою Картинка просто з сайту, малюнок дверей треба уточнювати, може відрізнятися artdveri.com.ua/vkhodnye-dveri/stalnie-dveri-kitaj/product/view/13/314.html Мій номер 050-557-46-26 Сергій Ціну складно назвати, але продам дешевше ніж десь знайдете (в наявності, так як в неті зараз багато застарілих цін в звязку з курсом), тож пропонуйте. Двері знаходяться в м.Переяслав-Хмельницький Вишлю Делівері, Інтайм, Нова Пошта Якщо потрібно в Київ то можу привезти сам. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 2 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 2 грудня 2014 постараюся завтра сказати точну модель і виробника, можливо зфоткаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 4 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2014 HumanKM а зі склом двійних не залишилось? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 4 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2014 HumanKM а зі склом двійних не залишилось? ні це єдина дверина що непродана також є люк пластиковий на 2 тони ( помоєму зелений) і всякий дрібязок я майже все спродав а двері з люком залишилися - вивіз в гараж, вони там вже рік стоять оце з"явився вільний час - то я й закинув оголошення Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
щебень песок Опубліковано: 4 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2014 також є люк пластиковий на 2 тони ( помоєму зелений) Що хочете???$$$$ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 4 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2014 Що хочете???$$$$ шановні вибачте за затримку спробую завтра все сфоткати - і люк в тч катастрофічно не вистачає часу за люк треба уточнити, помоєму чи 400 чи 450 грн, от непамятаю точно памятаю що на 2 т і що закручується шестигранниками (тіпа замок) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
щебень песок Опубліковано: 5 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2014 помоєму чи 400 чи 450 грн, подумайте над ценой!!!!!(ссылка устарела) Добавлено через 1 минуту за 150 взял бы! + пересылка$$$$$????? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 5 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2014 подумайте над ценой!!!!!(ссылка устарела) Добавлено через 1 минуту за 150 взял бы! + пересылка$$$$$????? Я стверджувати не буду, але думаю що є різниця, бо той люк що в мене, він в поставщика в закупці дорожчий. Якщо ціна зависока - то хай лежить, повесні спихну. В мене хлопці бурінням займаються, піде комусь на обустройство. По ціні уточню і фото зроблю. Ніяк не вирвуся до гаража. Робота+ремонт вдома - часу обмаль. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
щебень песок Опубліковано: 5 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2014 :flag1: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krakatay Опубліковано: 8 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 Сколько хотите за двери? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 8 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 грудня 2014 Сколько хотите за двери? 2500 грн не менше Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
YaOlejka Опубліковано: 9 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2014 2500 грн не менше а фото двери будет? или довольствоваться упаковкой? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2014 а фото двери будет? или довольствоваться упаковкой? Зроблю сьогодні і ввечері викладу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 9 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 грудня 2014 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
HumanKM Опубліковано: 25 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2014 Ціну заморожено в гривні :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз