Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Детский журнал "Познайка"

Юкатанус

Рекомендовані повідомлення

Дитячі журнали «Пізнайко» – щомісячні видання з 18-річною історією, які націлені на розвиток і навчання малюків і молодших школярів у ігровій формі. На них виросло не одне покоління юних українців. У 2013 році Державний комітет телерадіомовлення України визнав журнали від Пізнайка найкращими дитячими виданнями.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Хто хоче виховати дитину справжнім патріотом, тому треба змалечку привчати її і до свого українського чтива. Книжки, журнали… «Пізнайко» чудово підходить для такої цілі. Є і для дошкільнят, і для тих, хто пішов до школи.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Якщо дитині не дуже подобається вивчати англійську мову в школі, спробуйте заохотити її за допомогою журналу “Posnayko”. У ньому все розписано у ігровій формі: і вивчення нових слів, і складні граматичні правила, і вимова. До речі, щоб ставити правильну вимову, треба слухати іноземну мову. У англомовного Пізнайка і диски є до журналів з текстами, віршами, скоромовками, піснями.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

  • 3 тижні потому...

“Пізнайко від 6 років”. Найкращий журнал українською мовою для молодших школярів. Комікси, історичні факти та новинки сучасності, мандрівки світом, фоторепортажі, кросворди, настільні ігри, якісні літературні твори та конкурси з призами.

posnayko.com.ua/jornals/1/

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

“Пізнайко від 2 до 6 років”. Перший в Україні журнал для дошкільнят рідною мовою. Лише добрі оповідання та казки, розвивальні завдання на кожній сторінці, пізнавальні факти про навколишній світ, тренувальні вправи з розвитку мовлення, виховання у грі.
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...