Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Нужно 60шт бронедверей

Uliko

Рекомендовані повідомлення

самых простых и дешевых.высота 2,5,а ширина я так понимаю стандартная

можно в личку или мыло

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Уважаемые поставщики дверей.Я написала в своем запросе "самые ДЕШЕВЫЕ" бронедвери!!!!ко мне на почту приходят предложения и все за 2 тыщи!!!еще раз напишу тут-в ОЛДИ дверь 625 грн!!двери,только чтоб временно закрыть квартиры!у кого есть дешевле?
Посилання на коментар

Уважаемые поставщики дверей.Я написала в своем запросе "самые ДЕШЕВЫЕ" бронедвери!!!!ко мне на почту приходят предложения и все за 2 тыщи!!!еще раз напишу тут-в ОЛДИ дверь 625 грн!!двери,только чтоб временно закрыть квартиры!у кого есть дешевле?

Юленько, за 625 грн., то не бронедвері, а фольга. Я свого часу міряв так от - в консерві українського виробника товщина металу більша, аніж в тих дверях. На такій кількості витребуйте в ОЛДІ знижку і купуйте. :rolleyes:

Посилання на коментар

Юленько, за 625 грн., то не бронедвері, а фольга. Я свого часу міряв так от - в консерві українського виробника товщина металу більша, аніж в тих дверях. На такій кількості витребуйте в ОЛДІ знижку і купуйте. :rolleyes:

Игорь,нужно просто от пыли закрыть квартиры в доме.это временная дверь.))):rolleyes:

• Лайк 2
Посилання на коментар

Игорь,нужно просто от пыли закрыть квартиры в доме.это временная дверь.))):rolleyes:

Та я зрозумів :rolleyes: якщо Твоя ласка, відпиши в приват адресу квартир - матиму 60 потенціальних замовників на якісні двері ;):rolleyes:

Р.s. Від пилюки можна закритися дешевше - паперовими дверима ;)

Посилання на коментар

Та я зрозумів :rolleyes: якщо Твоя ласка, відпиши в приват адресу квартир - матиму 60 потенціальних замовників на якісні двері ;):rolleyes:

Р.s. Від пилюки можна закритися дешевше - паперовими дверима ;)

так за 600 грн они и есть "бумажные":lol:

Посилання на коментар

так за 600 грн они и есть "бумажные":lol:

О, нова фіча - бронепаперові двері :lol:

Посилання на коментар

Если в "Олди" или в других местах есть нужное количество то берите, так как по новому курсу их никто не завозит, даже крупные Одесские импортеры, а если кто то и привезет то стоить будут раза в 2 больше от афишированной ранее цены.
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...