Uliko Опубліковано: 19 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 19 листопада 2014 самых простых и дешевых.высота 2,5,а ширина я так понимаю стандартная можно в личку или мыло Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergey782009 Опубліковано: 20 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2014 Уточните высоту 2500 мм или 2050 мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uliko Опубліковано: 20 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 20 листопада 2014 Уточните высоту 2500 мм или 2050 мм 2050-я опечаталась! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uliko Опубліковано: 21 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2014 Уважаемые поставщики дверей.Я написала в своем запросе "самые ДЕШЕВЫЕ" бронедвери!!!!ко мне на почту приходят предложения и все за 2 тыщи!!!еще раз напишу тут-в ОЛДИ дверь 625 грн!!двери,только чтоб временно закрыть квартиры!у кого есть дешевле? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 21 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2014 Уважаемые поставщики дверей.Я написала в своем запросе "самые ДЕШЕВЫЕ" бронедвери!!!!ко мне на почту приходят предложения и все за 2 тыщи!!!еще раз напишу тут-в ОЛДИ дверь 625 грн!!двери,только чтоб временно закрыть квартиры!у кого есть дешевле? Юленько, за 625 грн., то не бронедвері, а фольга. Я свого часу міряв так от - в консерві українського виробника товщина металу більша, аніж в тих дверях. На такій кількості витребуйте в ОЛДІ знижку і купуйте. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uliko Опубліковано: 21 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2014 Юленько, за 625 грн., то не бронедвері, а фольга. Я свого часу міряв так от - в консерві українського виробника товщина металу більша, аніж в тих дверях. На такій кількості витребуйте в ОЛДІ знижку і купуйте. Игорь,нужно просто от пыли закрыть квартиры в доме.это временная дверь.))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 21 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2014 Игорь,нужно просто от пыли закрыть квартиры в доме.это временная дверь.))) Та я зрозумів якщо Твоя ласка, відпиши в приват адресу квартир - матиму 60 потенціальних замовників на якісні двері ;) Р.s. Від пилюки можна закритися дешевше - паперовими дверима ;) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Uliko Опубліковано: 21 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2014 Та я зрозумів якщо Твоя ласка, відпиши в приват адресу квартир - матиму 60 потенціальних замовників на якісні двері ;) Р.s. Від пилюки можна закритися дешевше - паперовими дверима ;) так за 600 грн они и есть "бумажные":lol: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 22 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2014 так за 600 грн они и есть "бумажные":lol: О, нова фіча - бронепаперові двері Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Rustlers Опубліковано: 22 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2014 Если в "Олди" или в других местах есть нужное количество то берите, так как по новому курсу их никто не завозит, даже крупные Одесские импортеры, а если кто то и привезет то стоить будут раза в 2 больше от афишированной ранее цены. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ALKO Опубліковано: 22 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2014 Если они есть - ХВАТАЙТЕ БЫСТРО и НЕ ЗАДУМЫВАЙТЕСЬ ни о каком качестве:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз