Melden Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 Шукайте лише з 2.0 двигуном. І 120 коників, бо 90 дуже не весело їде на МАХІ... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Davyduck Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 бо 90 дуже не весело їде на МАХІ Це типу на довгому чи на високому? Я їхав на лонг 90 коняк і якось не помітив слабості...тут на "любітєля" мабуть..) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Melden Опубліковано: 15 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 Це типу на довгому чи на високому? На довгому. Мав можливість їздити на 90 і 120 на одній базі, різниця є!!! Погодьтесь, що 120 повинен краще їхати з любого боку.:D:beer: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 15 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 15 грудня 2014 Це типу на довгому чи на високому? На довгому. Мав можливість їздити на 90 і 120 на одній базі, різниця є!!! Погодьтесь, що 120 повинен краще їхати з любого боку.:D:beer: Думаю на расходе скажется существенно.Прошу "Знатоков дизелей" подсказать, на что обращать внимание в первую очередь.Вчера проехался на Виваро 1.9 2003 года,что то он меня не впечатлил.Немного туповат и руль подозрительно туго"вертелся" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Davyduck Опубліковано: 16 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2014 Погодьтесь, що 120 повинен краще їхати з любого боку. Воно то так, але ж це на любітєля) Мені вистачало і 90 сильного. Думаю на расходе скажется существенно.Прошу "Знатоков дизелей" подсказать, на что обращать внимание в первую очередь.Вчера проехался на Виваро 1.9 2003 года,что то он меня не впечатлил.Немного туповат и руль подозрительно туго"вертелся" Ну на Віваро 1.9 є двох видів. Скільки передач було? 5 чи 6? Зверніть увагу на двигун, коли заведена машина на холостих обороти мають бути в районі 800, турбіна повинна включатись десь на 1800 (якщо все справне). Також обдивіться саму приборку (чи її не знімали), зверніть увагу на "чек", чи правильно він засвічується і тухне, чи не сенхронізований він з лампочкою зарядки. Ну і знов таки, в любому випадку не пожалійте 100 грн і заженіть на комп'ютерну діагностику (вона може багато цікавого показати). Ще б знати яке авто Вам приглянулось, можливо можна було б більше нюансів розказати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 16 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2014 Воно то так, але ж це на любітєля) Мені вистачало і 90 сильного. Ну на Віваро 1.9 є двох видів. Скільки передач було? 5 чи 6? Зверніть увагу на двигун, коли заведена машина на холостих обороти мають бути в районі 800, турбіна повинна включатись десь на 1800 (якщо все справне). Також обдивіться саму приборку (чи її не знімали), зверніть увагу на "чек", чи правильно він засвічується і тухне, чи не сенхронізований він з лампочкою зарядки. Ну і знов таки, в любому випадку не пожалійте 100 грн і заженіть на комп'ютерну діагностику (вона може багато цікавого показати). Ще б знати яке авто Вам приглянулось, можливо можна було б більше нюансів розказати. Была шестиступка,но точно не впечатлила.Может показалось,но моя жигулька резвее.Сильно понравились минивены джампи ,скудо,но проехаться не получилось. Смотрю только в макси базе(подходит по всем параметрам) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
torgo Опубліковано: 16 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2014 Особисто для себе пригнав Віваро 2002!!! року. Натішитись не можу, ганяю уже 6 місяців..) Як на мене, кращої машини немає (ціна/якість). Плюються на Трафік з 2.0 двигуном які ставились на 2007-2010 (здається) роки. Нові (рестайлінг здається був в 2010 році, точно запевняти не буду) пішли набагато надійніші і поганих відгуків я не чув. Але самим надійним, вважається Трафік з двигуном 1,9 сотка (101 к.с.). Ця машина уже майже як легенда..... Рано робити висновки. Перша машина була таврія - супер авто ( 100тик за 2 роки, ремонт копійки).......... Друга - пежо пертнер (сітроен берлінго) 1,4бенз. середня витрата 9,вантаж до 500кг, пробіг за два роки 100тик, витрати на утриманання(2009-2011) 6тис грн на рік. Три роки маю Спрінтер 208, мій пробіг 160тик, вантаж до 3тон, витрата до 10л дт(економ - 8), витрати на утримання: 1-й рік - 10тис грн, 2-й рік - 7тис грн, 3-рік - 30000грн(заміна щеплення і демпфера, коробки, всіх амортизаторів, 1зад ресори, передньої ресори, рульвих тяг, 2х свічок накалювання..+покраска всієї машини), машина була куплена за 13800$ і свою вартість видбила за 2 роки повністю(працюю офісним планкт, а у вільний час підробляю на доставках).... .... Не бійтеся більшого авто, проїде там де і звичайна легковушка, а можливості для роботи незравнянні!! (Перевірено на власному досвіді - після пежо вибира щось типу варіо, а вийшов спрінтер - і не разу не пожалкував). є питання, - дзвоніть 0985012814. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
torgo Опубліковано: 16 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 грудня 2014 Приблизно такий, довжина вантажног відсіку 3,3м, ширина між арками 1,3м, виста 1,65м, загальна висота до 2,5м. У мене встановлений други ряд сидінь ( і тог 6 місць) і залишається ваннтажний відсік 2,6м. Профіля і інші негабаритні товари вожу до 4м з закритими дверями, і 6-ти метровий метал з відкритою дреркою(влазить в габарит). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANZ Опубліковано: 17 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2014 Пока не определился с маркой.В идеале не большой микроавтобус Opel Combo Tour 2003 г.в., ОРИГИНАЛЬНЫЙ ПАССАЖИР, 1.6i, кондиционер,АБС, 2 боковые сдвижные двери, с зади распашонка, серый металлик , отличное состояние, 6500$ - интересует ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 17 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2014 Opel Combo Tour 2003 г.в., ОРИГИНАЛЬНЫЙ ПАССАЖИР, 1.6i, кондиционер,АБС, 2 боковые сдвижные двери, с зади распашонка, серый металлик , отличное состояние, 6500$ - интересует ? Коротковат.Да и цена для 2003 г.большая.За 6000 предлагали несколько вариантов по свежее. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ANZ Опубліковано: 17 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2014 За 6000 предлагали несколько вариантов по свежее. Сомневаюсь, что они были оригинальные пассажиры, с 2-мя боковыми дверями с цветом металлик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 17 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2014 Сомневаюсь, что они были оригинальные пассажиры, с 2-мя боковыми дверями с цветом металлик. Это были не комбо,но этого класса.Скажу честно,я не хочу машину ,которой 12 лет.Уверен на 90%,что это головняк.Не сегодня,так завтра. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
egoist Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 Посмотрите еще Фиат Добло в макси базе. Сам отъездил 4 года. Был Natural Power 1,6 метан-бензин, заводская установка. Воспоминания о машине только приятные. Расход вообще песня. Приходилось часто ездить в сторону Ровно, к родителям. Я даже не думал о поездке на автобусе-поезде. Как говорили уже, сзади рессора, 750 кг. Да и на стройку повозил много чего. Сначала думал придется снимать задний ряд. Оказалось вообще проще, вперед сложил задние и супер. Так за 4 года и не вынимал их. Сейчас можно 2008г до 7тыс взять или договориться что бы для вас пригнали проверенную, не убитую. Есть проверенные, если что... ))))) Переоборудование в Бердичеве, это печальные истории. Может сейчас у них ажиотаж прошел, но рань - конвеер. Стоять надо рядом с мастером, и не на шаг не отходить, иначе сразу халтура. Сидушки взять от минивена-джипа, перешивать передние в цвет то же не советую или оставить как есть или купить все сидухи сразу и поменять передние. Сейчас опять подумываю вернуть на Доблик. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaktys Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 ожидается кадди 2010 2.0 конд, электрика, боковая дверь новая морда, официал ориг 180-220км +-9000 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 19 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 Посмотрите еще Фиат Добло в макси базе. Сам отъездил 4 года. Был Natural Power 1,6 метан-бензин, заводская установка. Воспоминания о машине только приятные. Расход вообще песня. Приходилось часто ездить в сторону Ровно, к родителям. Я даже не думал о поездке на автобусе-поезде. Как говорили уже, сзади рессора, 750 кг. Да и на стройку повозил много чего. Сначала думал придется снимать задний ряд. Оказалось вообще проще, вперед сложил задние и супер. Так за 4 года и не вынимал их. Сейчас можно 2008г до 7тыс взять или договориться что бы для вас пригнали проверенную, не убитую. Есть проверенные, если что... ))))) Переоборудование в Бердичеве, это печальные истории. Может сейчас у них ажиотаж прошел, но рань - конвеер. Стоять надо рядом с мастером, и не на шаг не отходить, иначе сразу халтура. Сидушки взять от минивена-джипа, перешивать передние в цвет то же не советую или оставить как есть или купить все сидухи сразу и поменять передние. Сейчас опять подумываю вернуть на Доблик. У моего кума Добло в макси базе и часто им пользовался,но переоборудован паршиво и для того чтоб положить (максимум два метра)груз нужно блин пол часа все разбирать.А расход у него минимум 7.5.Для себя решил,что Добло в самую последнюю очередь и только нормально сделан(сам этим заниматься точно не буду). Добавлено через 2 минуты ожидается кадди 2010 2.0 конд, электрика, боковая дверь новая морда, официал ориг 180-220км +-9000 Кадди это вообще мечта,но максик дешевле 11(дорого) не попадался,а обычный думаю маловат,хотя их еще не смотрел. Добавлено через 2 минуты Правду ли пишут про расход у кадди 5 литров? И какой двигатель у них самый проверенный? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Busik76 Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 В Кадди коротыша двери не влезут, до передних сидушек вроде 1.70. Я вожу 2м. просовывая между передними сидушками, мешает но не сильно, зеркала видно. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 19 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 В Кадди коротыша двери не влезут, до передних сидушек вроде 1.70. Я вожу 2м. просовывая между передними сидушками, мешает но не сильно, зеркала видно. Какой у Вас двигатель и расход? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Busik76 Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 В 5л я не влажу, от 6 до 7.5л. да и стараюсь не топтать педальку. У меня 1.9 TDI, двигатель хороший, считаю его самым популярным. Добавлено через 10 минут Вот видео, снял человек занимающийся ремонтом немцев: Добавлено через 2 минуты Это чтоб развеить миф о дорогом обслуживании немцев Добавлено через 9 минут Если заинтересуетесь Каддиками, зайдите на украинский кадди клуб. Там найдете хорошие варианты по покупке с прозрачной историей и (примерным) честным пробегом. Да и по эксплуатации и обслуге найдете много полезного. Ссылка на форум в личке. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 В Кадди коротыша двери не влезут, до передних сидушек вроде 1.70.Мдя, я тут недавно кровать-односпалку вез с матрасом (1,00х2,00) в Шкоде-Рапид. Все влезло и крышка закрылась. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Busik76 Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 (змінено) Тут как бы разговор не о разовых перевозках (перевозил и кровать и матрасы и щиты и мебель частично разобранную и тоже ляда закрывается), а о постоянных перевозках столярных изделий и в частности дверей (не одних) и их комплектующих (коробок, наличников, доборов) плюс инструмент, и максик тут будет более правильный выбор. Змінено 19 грудня 2014 користувачем Busik76 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
rul.32 Опубліковано: 19 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 Я пока остановился на золотой серединке(чуть более двух метров) плюс естно багажник,потому как приходилось возить и 5м.Самое главное,чтоб комфортно влез инструмент,а его очень много(циркулярка,пылесос,компрессор,верстак,7-8 чемоданов ) плюс трое киндеров. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dot Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 ребята скажу свое мнение, был и кадик и доблик, но когда строился взял Опель Виваро, то для удобства перевозок это небо и земля, по городу лино мне намного удобней передвигатся чен на мазде 3 жены, а по поводу тупости то у меня 1,9тд то прет он очень прилично, на этих машинах если они кажутся тупыми то скорее всего чтото с двиглом или другие проблемы, к стати в плане обслуживания то дешевле кадика 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kaktys Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 Если заинтересуетесь Каддиками, зайдите на украинский кадди клуб. Там найдете хорошие варианты по покупке с прозрачной историей и (примерным) честным пробегом. Да и по эксплуатации и обслуге найдете много полезного. Ссылка на форум в личке. Машина проста как угол дома. если не влазит- решает багажник на крышу или прицеп. по пробегу- сомневаюсь что в кади клубе есть в продаже хоть одна официальная машина. Все пригнаные со 150-200 на щитке ) когда бьешь по вину- легко выскакивает 800:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Busik76 Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 Такой расклад у всех коммерческих авто, его не покупают чтобы ездить раз в неделю на дачу, нужно понимать что пробег 50000 в год для него норма, ну и выбирать как бы помоложе. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей-ASSA Опубліковано: 19 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 19 грудня 2014 Какой у Вас двигатель и расход? Хоть не ко мне, скажу: Кадик 2009: На 1.6 бензин/газ - 8/11 езжу, как требует ситуация. Виваро 2007: Около 8 ДТ. Сравнивать НЕЛЬЗЯ. Каждая машинка для своей работы. Иногда с завистью вспоминаю Ваз2104 на которую сам грузил и крепил здоровую лодку с мотором и кучей барахла.... Но с вашим ТЗ наверное надо склоняться в сторону буса, а там уже смотреть. Состояние, комплектации - этим надо заниматься, мониторить.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз