sasa111 Опубліковано: 13 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2014 У меня дома не большая пекарня. муку скажем так тоже добываем сами. Думаю переходить на новый уровень,развиваться. мне нужно купить лабораторную мельницу для определения качества зерна Вот такого плана подойдут мельницы? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dmitrii1980 Опубліковано: 14 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2014 основні показники борошна - по-перше сорт, потім - вологість, якість клійковини (ІДК) лабораторний млин - це тільки надземна частина айсберга Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasa111 Опубліковано: 14 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2014 основні показники борошна - по-перше сорт, потім - вологість, якість клійковини (ІДК) лабораторний млин - це тільки надземна частина айсберга Это понятно, но отбор качественного зерна не менее важный аспект! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dmitrii1980 Опубліковано: 14 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2014 І як ви збираєтесь аналізувати якість зерна лабораторним млином? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasa111 Опубліковано: 16 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 16 листопада 2014 Лабораторная мельница выполняет измельчение проб зерна для последующих анализов, определяющих качество зерна и содержание в нем масла и прочих питательных веществ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dmitrii1980 Опубліковано: 21 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 21 листопада 2014 яким чином відноситься масло до борошна? а можна спитати, яким чином ви добываете муку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spiraea Опубліковано: 22 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 22 листопада 2014 Если производство небольшое , то выгоднее сдавать на анализ в полноценную лабораторию, можно при хлебзаводах ( мы так начинали). К такой мельнице нужен как минимум знающий лаборант с реактивами Зы. Бытовые кофемолки такой же мощности. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dmitrii1980 Опубліковано: 25 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 25 листопада 2014 щоб офіційно працювати - треба мати акредитовану лабораторію, або здавати на аналіз як пише Spiraea, Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз