Мызамир Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 Не совсем ясно кто производитель , и какого года. Раньше такой плиткой по городу облицовывались админздания. Велосипед не мой , знакомый попросил продать. Цитирую: Плитка фасадная, глазурованная. Размер 293х93х10 Горчичного цвета Площадь, около 40 м2. Цена 60грн. за м2 Желательно все сразу забрать. Самовывоз Киев, ул. Киквидзе 067 72 66 33 5 Алексей Разумный торг. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
beavis Опубліковано: 11 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2014 Цена 60грн. за м2 Нынче такое не в моде и аж по такой цене. Думаю красная цена ей 20 грн/м2. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
parole Опубліковано: 11 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2014 куплю по 30 грн./м все 40 м Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Мызамир Опубліковано: 11 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2014 куплю по 30 грн./м все 40 м В первом сообщении есть номер телефона владельца данной плитки , можно его набрать и на прямую все обсудить). За темой он не следит , а я здесь появляюсь время от времени. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз