Djentelmen Опубліковано: 5 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2014 Сподіваюся, що на цей розділ форуму "підписані" всі небайдужі щодо теми вікон. Отже, Шановні вікнарі. Оголошую тендер на виготовлення або придбання вікон відповідно до креслень. Вікна - для шпиталю на Госпітальній у Києві буде встановлено в палатах бійців АТО (креслення додаю). ГАРАНТУЮ, що а ні в кабінети, а ні в зали і т.ін., а саме в палати - хлопцям-героям. На цей час потрібно 2 (ДВА!!!) вікна у п"яту палату та 5 (П"ЯТЬ!!!) вікон у інші палати (у мене на складі стоїть готове вікно, яке немає можливості встановити зза відсутності другого - в палаті по два вікна). Сподіваюся, що саме в темі "ТЕНДЕРІВ" Ви, колеги, почнете "видирати" таке замовлення. Слідкуватиму за Вашою активністю по кількості переглядів теми, у чому переконаний заздалегіть. Друзі, "порвіть" один-одного цінами, але дуже прошу, БЛАГАЮ ВСІХ ВАС, допожіть тим, хто ще вчора на лінії вогню готовий був покласти своє життя за наше ж з вами майбутнє. P.S. Шановний Валеріє Валентиновичу, Вас, як модератора форуму від вікнарів, дуже прошу зза можливості "прибити" цей тендер до часу доколи "закриємо" протяги у палатах бійців (я повідомлю). P.S.S. Хто не готовий зробити вікно - єднайтеся з колегами. Переможемо у цьому найсвятішому тендері у нашому житті бо ми того варті. Чи не так??? P.S.S.S. Також не втрачаю надію в одного форумчанина-вікнаря-Патріота, який гарантував "закрити" протяги-отвори в 5-й палаті. Слава Україні! Героям Слава! І... пам"ятайте, Друзі, не на все в цьому світі виміром є гроші та надприбутки. Заздалегіть щировдячний, та з повагою, Ігор. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Доброе_утро Опубліковано: 7 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2014 (змінено) Игорек, в начале октября мне выставили вот такой вот счет из болгарской СТЕКи (из Рехау у нас себестоимость подороже получалась, сорри). Комлектация хорошая (установщики довольны). К сожалению, еще подарить что-то мне уже будет немного больно, а вот отдать по себестоимости - почему нет? Включи эти расчеты в свой тендер. Ты умничка 271183 Закaз ZS-LEC(1).xls Змінено 7 листопада 2014 користувачем Доброе_утро 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 10 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 10 листопада 2014 Игорь, а может есть какой-то счет или карточка, на которые можно перечислить денег на окна? Наши окна дорогие - не потянем. Просчитывала одно из окон у нас в Житомире - получилось 3000 грн., а еще доставка, монтаж. Проще - деньгами. Кстати у нас в Житомире тоже есть военный госпиталь - планируем заказать и поставить пару ПВХ окон. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 11 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 11 листопада 2014 из украинского профиля ( виндофсы всякие,ALM пласты...) такое добро может быть 2900 грн. но качество сборки будет хорошее. это без установки. если что то маякуй, установку я оплачу сам. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 12 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2014 Друзі, звертайтеся в приват - дам всім зацікавленим номер телефону та номер карти волонтерів. На свою карту приймати гроші не хочу, аби не бути звинуваченим у користних мотивах. До сих пір - на складі стоїть вікно, яке не можу змонтувати зза відсутності другого. Пам"ятаєте - у палаті по два вікна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgeniy_New Опубліковано: 12 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2014 Друзі, звертайтеся в приват - дам всім зацікавленим номер телефону та номер карти волонтерів. На свою карту приймати гроші не хочу, аби не бути звинуваченим у користних мотивах. До сих пір - на складі стоїть вікно, яке не можу змонтувати зза відсутності другого. Пам"ятаєте - у палаті по два вікна. Я заплутався. Скільки вікон є і скільки треба? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 12 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2014 Я заплутався. Скільки вікон є і скільки треба? Два вікна встановлено. Маю одне вікно на складі. Потрібно ще СІМ вікон. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgeniy_New Опубліковано: 12 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2014 Два вікна встановлено. Маю одне вікно на складі. Потрібно ще СІМ вікон. Я одним зможу допомогти! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 12 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 12 листопада 2014 Друзі, звертайтеся в приват - дам всім зацікавленим номер телефону та номер карти волонтерів. Игорь, у меня доступ к личным сообщениям закрыт (спасибо администрации форума). Сбросьте мне в личку реквизиты. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 13 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2014 Игорь, у меня доступ к личным сообщениям закрыт (спасибо администрации форума). Сбросьте мне в личку реквизиты. Може спробуйте написати запит на відкриття приватних повідомлень у цю тему? www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=166469 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 13 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 13 листопада 2014 Може спробуйте написати запит на відкриття приватних повідомлень у цю тему? www.stroimdom.com.ua/forum/showthread.php?t=166469 Не хочу писать запрос. Раз администрация решила что нет доступа, значит и не нужно. Я написала Вам на эл-ку запрос. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 14 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2014 Не хочу писать запрос. Раз администрация решила что нет доступа, значит и не нужно. Я написала Вам на эл-ку запрос. Всі контакти і реквізити відправив у відповідь на запит 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ibt Опубліковано: 22 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2014 Всі контакти і реквізити відправив у відповідь на запит Игорь,напоминаю,сбросьте пожалуйста в личные номер волонтера,или адрес установки окна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 22 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2014 Игорь,напоминаю,сбросьте пожалуйста в личные номер волонтера,или адрес установки окна Дякую за нагадування. Відправлю у приват. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
SergeyNikolaevich Опубліковано: 8 квітня 2015 Поділитись Опубліковано: 8 квітня 2015 (змінено) Не рекомендую компанию Белбудпласт. Имел неприятность через посредника с ними решать технические проблемы по кривым дверям входной группы. Отношение к заказчику наплевательское, качество работы наплевательское, проблему решать не хотят, практически был послан ихним специалистом (или кто он там такой) и оставлен один на один с посредником. В общем странная контора. ЗЫ: быстро испарился от них коментарий :D Змінено 8 квітня 2015 користувачем SergeyNikolaevich Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 7 червня 2017 Автор Поділитись Опубліковано: 7 червня 2017 Не рекомендую компанию Белбудпласт. Имел неприятность через посредника с ними решать технические проблемы по кривым дверям входной группы. Отношение к заказчику наплевательское, качество работы наплевательское, проблему решать не хотят, практически был послан ихним специалистом (или кто он там такой) и оставлен один на один с посредником. В общем странная контора. ЗЫ: быстро испарился от них коментарий :D А до чого цей допис про Белбудпласт в цій темі? До речі, шановні модератори, тема закрита. Щиро дякую форумчанам-вікнарям, які долучилися до цієї теми, а також всім, хто приймав участь. Разом - ми сила. Слава Україні! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз