lord Опубліковано: 30 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2014 душевая кабина б.у с поддоном и сифоном розмер 90х90 все работает и не течет сколов и вмятин не есть на одной детали на уровне порога отслоилоение краски, а все остальное как новое, продаю потому что будем ставить ванну хочу гривен 370 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roofer_vip Опубліковано: 30 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2014 бронь бронь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mancur Опубліковано: 30 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2014 душевая кабина б.у с поддоном и сифоном розмер 90х90 все работает и не течет сколов и вмятин не есть на одной детали на уровне порога отслоилоение краски, а все остальное как новое, продаю потому что будем ставить ванну хочу гривен 370 Второй стану на бронь. Если, что завтра могу подьехать забрать! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lord Опубліковано: 30 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2014 не знаю кто, но ктото уже едет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roofer_vip Опубліковано: 30 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2014 не знаю кто, но ктото уже едет Я буду ехать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dr-toy Опубліковано: 30 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2014 Я буду ехать. забрали? третий) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
roofer_vip Опубліковано: 30 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2014 Да, забрали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lord Опубліковано: 31 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2014 тема закрыта Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз