Николай333333 Опубліковано: 7 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2014 sah79,в принципе я тоже думал про уголок из нержавейки. Скорее так и будет. А нижний улавливатель все же нужен - когда сильный ветер... Хотя оно и роликах стоять будет . Может и не надо. А что ролики такие купить нельзя нигде? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sah79 Опубліковано: 7 листопада 2014 Поділитись Опубліковано: 7 листопада 2014 sah79,в принципе я тоже думал про уголок из нержавейки. Скорее так и будет. А нижний улавливатель все же нужен - когда сильный ветер... Хотя оно и роликах стоять будет . Может и не надо. А что ролики такие купить нельзя нигде? Ну ось перше що найшов:vorotavsem.com.ua/furnitura_vorotavsem.html .Наче й ціна невелика але нижні ролики рано чи пізно поржавіють,верхній кронштейн з роликами-однозначно переробляти(там фуфельні ролики надіті просто на болт). Хоча може за таку ціну не паритись -ну не знаю Вам вирішувати. Нержавійку беріть в метал-холдінгу на Качалова 5-там сама адекватна ціна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз