Сергей 31 Опубліковано: 24 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2014 Не успел покрасить до морозов цоколь дома. Но успел купить и заколеровать краску. Вот сижу и думаю, красить сейчас или не красить? Днем плюсовая температура, ночью минус, а колерованная краска долго не хранится. Кто знает подскажите, боюсь перевести краску. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Татьяна5 Опубліковано: 25 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2014 Не успел покрасить до морозов цоколь дома. Но успел купить и заколеровать краску. Вот сижу и думаю, красить сейчас или не красить? Днем плюсовая температура, ночью минус, а колерованная краска долго не хранится. Кто знает подскажите, боюсь перевести краску. такой я бы не красила сейчас, подожди дней 10, еще будет теплее 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
swat22 Опубліковано: 4 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2014 красить можно когда температра основания минимум +5 градусов по цельсию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз