Dealer Опубліковано: 27 жовтня 2021 Поділитись Опубліковано: 27 жовтня 2021 2 часа назад, YVS1 сказал: 091 любимый оператор мошенников))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 17 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2021 Звонок на рабочий номер. «Шановний кліент! Для Вас ми підготували підборку кредитів…» Дальше не стал слушать. Номер не финансовый, потому ничьим клиентом я быть не могу по определению. ЗЫ +38(067)266-85-46 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 17 листопада 2021 Поділитись Опубліковано: 17 листопада 2021 1 час назад, AndyAntonov сказал: Звонок на рабочий номер. «Шановний кліент! Для Вас ми підготували підборку кредитів…» Дальше не стал слушать. Номер не финансовый, потому ничьим клиентом я быть не могу по определению. ЗЫ +38(067)266-85-46 Кто звонил с 0672668546 Potential spam call Категория звонка: Финансовые услуги С телефона были регулярные вызовы Оценки номера крайне негативные Рекомендуем не брать трубку и не перезванивать. Ключевые отзывы о звонках с номера: Кредит. Предлагают кредит. Мошенники. 4 гудка и бросают трубку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 22 грудня 2021 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2021 Дитині на номер (десь 2 роки у нас) прийшло смс з номеру PUMB: Цитата Матеріали по справі _Ім'я_невідомої_жінки_ розміщені в реєстрі примусового стаягнення! Витяг з реєстру erb.minjust.gov.ua Ім'я незнайоме, СМС дивне (жодної конкретики) та ще й з помилкою, підтримка ПУМБ сказала, що номер телефону не їх клієнта, та і таких розсилок вони не роблять... Чекаю продовження Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dendnepr Опубліковано: 18 січня 2022 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2022 хм. совсем пдохи дела? на стройфорумах быстрозаймы рекламировать. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз