We$t Опубліковано: 24 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2014 доброго дня, потрібна оцінка риштування (розроблено було під МЧ) та пропозиція по можливому підсиленню, а також ЦПЧ на всю площу, територіально Луцьк Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Shuryn Опубліковано: 24 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2014 Доброго вечора! Як на мене, переріз крокв недостатній. Особливу увагу необхідно звернути на значні прогони (щоб не було проблем із прогином крокв). Взагалі-то, кут в 30 град для черепиці (в т.ч. і ЦПЧ) недостатньо... В мене теж ЦПЧ... На якій марці зупинили свій вибір? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 24 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 жовтня 2014 доброго дня, потрібна оцінка риштування (розроблено було під МЧ) та пропозиція по можливому підсиленню, а також ЦПЧ на всю площу, територіально Луцьк усиливать вашу вашу стропилку под ЦПЧ, нет необходимости, выполнена с достаточным запасом прочности, единственное, это заменил бы обрешетку(лати) и уменьшил шаг стропил, + запас прочности и прогиба, так же возможность использования обрешетки 50х50, еще убрал бы кобылки, кроме тех что на диагональных стропилах. Взагалі-то, кут в 30 град для черепиці (в т.ч. і ЦПЧ) недостатньо... мені тут дуже цікаво, з яких міркувать, кут 30 град не достатній???? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
We$t Опубліковано: 25 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2014 Забув додати що ліс вже на ділянці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Drosselbeere Опубліковано: 25 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 25 жовтня 2014 Забув додати що ліс вже на ділянці повторюсь еще раз. вам надо заменить обрешетку, 80х30(h) при шаге стропил не годиться. при шаге 1,05 м надо обрешетку 50х60(h) или изменить шаг стропил 700-800 мм и использовать ходовой брус 50х50. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз