mvas78 Опубліковано: 27 січня 2020 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2020 Довідково - витрата теплоносія у 1 м3/год за перепадом температури у 10 градусів відповідає потужності 11,3 кВт. Але якщо взяти мої попередні розрахунки та врахувати цикл нагріву у 3,5 години, то середня корисна потужність нагріву стане 15,9 кВт, а потужність за спаленим паливом (25 кг дубу) складе 28 кВт.. Але це аналітичні висновки що виходять із наданих вами відомостей за нагрівом вашого ТА. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 20 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 20 травня 2021 Хочу у газову котельну також встановити котел на дровах. Буферна ємність - 1 тонна. Але хочу, щоб топка була знадвору - біля дровнику. Щось можете зауважити з цього приводу ?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Prometey0 Опубліковано: 23 травня 2021 Поділитись Опубліковано: 23 травня 2021 Хочу у газову котельну також встановити котел на дровах. Буферна ємність - 1 тонна. Але хочу, щоб топка була знадвору - біля дровнику. Щось можете зауважити з цього приводу ?! Теплопотери котла будут огромные. Соответственно и расход топлива. Оно того не стоит. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз