bambino Опубліковано: 20 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 20 грудня 2014 Какое интересное предложение!!!!! Бамбино, извините, у нас девишник намечается. Прокатили, значит. Я тут уже обратно с отдыха лететь надумал, а у них видите ли девишник. У-у женщины - непостоянство ваше имя! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 22 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2014 Я тут уже обратно с отдыха лететь надумал Прилетайте, будем рады! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 22 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 22 грудня 2014 Прилетайте, будем рады! Прилетел. Полюбовался на ваш волнующий профиль в свете полной луны. Но пора и о деле - кормить будут? :D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 23 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 Но пора и о деле - кормить будут? Какой плов и борщ она готовит...эта дикая Багиня!!!!;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 23 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 Прилетел. Полюбовался на ваш волнующий профиль в свете полной луны. Но пора и о деле - кормить будут? Конечно, будут! Еще и Рафаэлло с собой дадут! Анекдот знаете? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Николай Флиш Опубліковано: 23 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 Ого..я то думал вычитать тут подсказки об одиноких празднованиях..все таки НГ скоро.. а тут свиданки, лямур..плов.. Аж интересно стало) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 23 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 (змінено) Ого..я то думал вычитать тут подсказки об одиноких празднованиях..все таки НГ скоро.. а тут свиданки, лямур..плов.. Аж интересно стало) А Вы что одиноки и тоже дики?;) У нас есть супер-Белоснежка. Умеет фсе!;) Змінено 23 грудня 2014 користувачем medovik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Николай Флиш Опубліковано: 23 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 А Вы что одиноки и тоже дики?;) У нас есть супер-Белоснежка. Умеет фсе!;) ДА не то что бы.. Но заинтриговали.. Белоснежку в каждый дом! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 23 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 Белоснежку в каждый дом! Хм, в каждый дом мы не согласны, у нее один дом, но хочется, чтобы она там была не одна Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Николай Флиш Опубліковано: 23 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 Хм, в каждый дом мы не согласны, у нее один дом, но хочется, чтобы она там была не одна Будем действовать по обстоятельствах) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bambino Опубліковано: 23 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 хочется, чтобы она там была не одна Че, гости нужны? Да не вопрос :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 23 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 Че, гости нужны? Бамбино, не гости, муж нужен Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 23 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 Бамбино, не гости, муж нужен Медовик, тс-тс-тс-тс... Это военная тайна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
medovik Опубліковано: 23 грудня 2014 Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 Это военная тайна. Белоснежка, от кого тайна? Я не в кугсе...От Бамбино? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
belosnezka Опубліковано: 23 грудня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 23 грудня 2014 Белоснежка, от кого тайна? Я не в кугсе.. Конспирация нужна для того, чтобы враги не догадались...Ж-) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз