Taras Lviv 20 Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 Мені здається 6 соток це мінімум) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
эскимос Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 Если покупать продукты в магазине,то 8 соток хватит(дом,хоз постройки) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taras Lviv 20 Опубліковано: 8 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 Ще залежить який дім побудуєш)))) Є такі що і в 8 сотих не влізуть) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
эскимос Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 Ще залежить який дім побудуєш)))) Є такі що і в 8 сотих не влізуть) фундамента 20х20м хватит для одноэтажного дома с головой. Плюс 0.5сотки для хоз.блока. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
@@Yurii@@ Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 согласен 6 соток это минимальный размер, комфортно считаю 10 соток, 15 уже много(((( Был участок с домом 20 соток, так надоедало постоянно за ним следить.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taras Lviv 20 Опубліковано: 8 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 В мене якраз 10) але досвду проживання ше немаю в будинку) тільки будується) Думаю також якраз оптимально) Кусок городу , сарай з курами і майстерська) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
эскимос Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 В мене якраз 10) але досвду проживання ше немаю в будинку) тільки будується) Думаю також якраз оптимально) Кусок городу , сарай з курами і майстерська) Сколько соток занимает дом? и сколько соток выделено под хоз.постройки? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cherub Опубліковано: 8 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 Данный вопрос уже подымался и не раз, можно поичитать и поискать существующие темы: Сколько соток надо для жизни?? А также по размерам дома: Кому сколько метров надо для жизни???? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taras Lviv 20 Опубліковано: 8 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 8 жовтня 2014 Фундамент 14 на 10 а хоз блоку ше нема тільки планується) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AlexRS4 Опубліковано: 10 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 10 жовтня 2014 У меня 6 соток. Хватает "с головой". Я совсем не люблю работать на земле. Просто категорически. но в то же время также категорически не люблю квартиры. Есть ещё 15 соток под застройку. Хожу по ним и ужасаюсь, что надо будет за всем этим хозяйством ухаживать. Хотя на пенсии может и будут другие предпочтения, ибо мы сами того не ведаем что с нами будет. У меня отец так же как и я совершенно не любил работать на земле, а после 50 лет так загорелся этим, что аж страшно. Много земли, виноградник, трактор, хозяйство...... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kolya_Yaroshivka Опубліковано: 12 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2014 Тарас, подумай чи треба тобі вода і каналізація. Якщо треба,то свердловину і яму треба рознести максимально. Тобто, тобі треба буде діляка трохи більше за 6 сотих. Я стикнувся з цим зараз, отже добре, якщо є запас по відстаням. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taras Lviv 20 Опубліковано: 12 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2014 В мене 10 соток відстань між септиком і скважиною буде 15-18 м хватить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Spank Опубліковано: 12 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2014 Именно с подобной темы 2 года назад начал воплощать свою мечту. Переехать в пригород. Один с пеной у рта будет доказывать что 6 соток с головой. Другой что меньше 15 ти это почти квартира. Почитав, я даже себе перестал задавать таких дурацких вопросов. (в конце концов покупают же двушки и однушки, когда есть трешки). Сам квартирный, но так вышло купили 25 соток. Вродь дохера, но как расставили гостевой домик, дом основной и гараж на 2 авто. а также ландшафтные территории. То не так уж все и раскиданно. Эт как и в квартире. У одних хозяв в однушке свинарник, а у других особняк сверкает. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Харько Опубліковано: 13 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2014 Оптимально соток 10-12... у меня 24,не могу ладу дать... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 13 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 13 жовтня 2014 На Західній Україні землі багато не буває,завжди сусід спить і бачить як би то посунутись на метр,потім ще трошки потім Ви його б'єте під око і приїзжджає участковий,на цвинтарі також займають місце ще задовго до смерті і ставлять там лавку з залитим фундаментом:D,би ніхто вже не заняв:D....Щодо себе то маю 20 сотих і половину би продав,але на слідуючий рік буду робити город то най буде.Будинок 12/15 все остальне поки що сад і газон. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Kapskaya Опубліковано: 16 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2014 мінімально необхідна площа ділянки ще залежить від розташування споруд сусідів. якщо сусіди побудувалися (чи можуть в майбутньому) в метрі від межі з півдня, сходу та західу, то й 10 соток мало буде для КОМФОРТНОГО проживання. в нас 5 соток - достатньо, якщо не займатися городництвом. Але достатньо лише завдяки тому, що зі сходу та заходу будинки сусідів на відстані не менше 20 метрів від межі, з півдня - дорога, а за нею невеликий одноповерховий будинок. з півночі від поглядів сусідів ділянку закриває дім. У іншому випадку такої площі було б недостатньо. тому по кожній ділянці треба дивитися окремо і уявляти, де буде затишнатераса. Іноді 3-4 сотки необхідні лише для того, щоб від уваги сусідів відокремитись. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Layma Опубліковано: 16 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2014 10 в самый раз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 16 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2014 10 в самый раз. 10 хотя бы позволяет выдержать санитарные нормы септик/скважина/фундамент/погреб, если нет центрального водоснабжения/канализации. 6 ну совсем мало имхо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Valerchik7 Опубліковано: 16 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2014 15 многовато. 6 мало. 10 в самый раз. Имеем 8.8. В принципе хватает на все постройки на участке (сарай, навес, вольер и т. д.) + еще можно небольшим огородиком обзавестись при желании. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AOZ1 Опубліковано: 16 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2014 10 хотя бы позволяет выдержать санитарные нормы септик/скважина/фундамент/погреб, если нет центрального водоснабжения/канализации. 6 ну совсем мало имхо. От формы участка зависит. У меня по узкому 20 метров как раз септик и скважина разнеслись. Дренаж правда 25 метров вдоль забора А так и 4 соток может хватить и 15 может быть мало. Реально дом со всеми хозпостройками получается на 4 сотках стоит. Остальное по вкусу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taras Lviv 20 Опубліковано: 16 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 16 жовтня 2014 10 хотя бы позволяет выдержать санитарные нормы септик/скважина/фундамент/погреб, если нет центрального водоснабжения/канализации. 6 ну совсем мало имхо. Можете просвітити про санітарні норми?)))Ато я незнаю!) Дякую! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
alex_aqua Опубліковано: 17 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2014 Как по мне, то надо не сотками комфорт оценивать, а расстоянием до соседей - чем дальше, тем лучше. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Korni Опубліковано: 17 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2014 У нас 4,5 сотки, два дома(ика), сарай, декоративный сад. Нам хватает. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 18 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2014 Есть 10 соток, мне много. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vml Опубліковано: 18 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 18 жовтня 2014 Как по мне, то все зависит от Вашей фантазии и финансов на ее реализацию. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз