koreli Опубліковано: 3 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2014 (змінено) В связи с поломкой шуруповерта могу продать заурядное и 2 аккумулятора на 10,8 V. Состояние зарядки и аккумов хорошее, держат отлично. Зарядка за 10-15мин. Змінено 4 жовтня 2014 користувачем Прохожий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Asemic Опубліковано: 3 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2014 Литий? Модель шурика? Цена? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 3 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 3 жовтня 2014 10,8В можуть бути тільки літієвими Зарядка за 10-15 хв підсказує, що батарея уже втомилась. Норма 25-30хв. Швидкий заряд - швидкий розряд. Шурік на сміття чи щось в ньому ще є живе? Цікавить зарядне. Скільки грошей? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 4 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 4 жовтня 2014 По зарядке я не засекал, но батареи работают отлично. Эта комплектация от ударного гайковерта Bosch GDR 10,8li. Там вылетел двигатель - постепенно появился шат ротора. По цене - 600грн за все или 350 грн за зарядку и по 150 за акумы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digitrex Опубліковано: 9 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2014 акуми скільки Ампер? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 9 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 9 жовтня 2014 Сегодня посмотрю и отпишусь... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
digitrex Опубліковано: 11 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2014 ну то как успехи? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 11 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 11 жовтня 2014 ну то как успехи? Та я ег что-то найти не могу между гаражом, квартирой и дачей... Нужен таймаут... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 12 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2014 Вот фото. Там все детали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гочик Опубліковано: 14 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 жовтня 2014 Акуми різні! Правий 2007 р. 7років для акума це перебор. готовий забрати зарядку за 250 грн , а акуми як бонус. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 17 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2014 Акуми різні! Правий 2007 р. 7років для акума це перебор. готовий забрати зарядку за 250 грн , а акуми як бонус. Обидва аккцми працюють ідеально. Ціна на все остаточна! Якщо не продам- буду шукати тушку шуруповерта. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
t-bird Опубліковано: 17 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 17 жовтня 2014 Обидва аккцми працюють ідеально. Ціна на все остаточна! Якщо не продам- буду шукати тушку шуруповерта. можу запропонувати тушку ps2 здається. працювала 1 хв в житті. поки з амазону їхала тушка, піймав там же повний набір за допомогою форумчанина. відповідно тушку лише перевірив. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
koreli Опубліковано: 19 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 19 жовтня 2014 можу запропонувати тушку ps2 здається. працювала 1 хв в житті. поки з амазону їхала тушка, піймав там же повний набір за допомогою форумчанина. відповідно тушку лише перевірив. Він зелений? Скільки хочете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз