ААА Опубліковано: 26 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2009 Делает тут кто-то окрашеные отливы? сколько стоит? Нужет светло коричневый цвет на 15 окон точно не мерил. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
arina Опубліковано: 26 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 26 травня 2009 Заказывала в Интере, в прошлом году поискала, где возьмутся за небольшое количество, делают ли светло коричневые не знаю. Т.501-14-01 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ААА Опубліковано: 26 травня 2009 Автор Поділитись Опубліковано: 26 травня 2009 сенкс..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 27 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2009 я сейчас на офисный центр бетонные буду делать ;) Исходят из того - шоб не барабанило :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brewmaster Опубліковано: 27 травня 2009 Поділитись Опубліковано: 27 травня 2009 Делает тут кто-то окрашеные отливы? сколько стоит? Нужет светло коричневый цвет на 15 окон точно не мерил. Я заказал у этого человека: 8-066-756-27-48 Саша. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-Караванщик- Опубліковано: 1 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 1 червня 2009 я сейчас на офисный центр бетонные буду делать ;) Исходят из того - шоб не барабанило :D Почем бетонные? И фотки если можно! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бес Опубліковано: 3 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2009 Почем бетонные? И фотки если можно! с фотками трабл... метров 20 есть выбраковки цвета, недорого отдам Только смотреть нужно самим... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roofomania Опубліковано: 11 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2009 Изготавливаем металлические отливы, колпаки на забор, колпаки на дымоходы, парапетные планки на забор, металические планки для кровли (коньки, ендовы, карнизные, фронтонные планки и т.п.) . Цвет любой. Сделаем быстро и недорого. 8 (067) 448-02-82, 8 (095) 270-05-87 Борис. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
duk Опубліковано: 11 червня 2009 Поділитись Опубліковано: 11 червня 2009 а если наклеить плитку узкую Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз