GEORG Опубліковано: 29 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 29 вересня 2014 продам компрессор, не знаю название, но думаю что Компрессор СО 7Б (ссылка устарела). www.avito.ru/orel/oborudovanie_dlya_biznesa/kompressor_so_7b_resiver_383873386 компрессор б\у но полностью рабочий, работал мало(практически не работал) так как трехфазный двигатель (маркировка двигателя на фото). хотелка 3000 грн или поменяю на с однофазным двигателем с аналогичными характеристиками. Борщаговка 06749три3406 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 5 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2014 продается, есть еще один такой компрессор без двигателя и ресивера Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fenics1 Опубліковано: 5 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 5 жовтня 2014 продается, есть еще один такой компрессор без двигателя и ресивера Найдите однофазный двигатель такой мощности- перкинуть 2 часа... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 6 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 продается, есть еще один такой компрессор без двигателя и ресивера Цена? Фото? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 6 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 6 жовтня 2014 Цена? Фото? фото на выходных, а насчет цены? не знаю за 3500 забирайте оба Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ромчик3 Опубліковано: 12 жовтня 2014 Поділитись Опубліковано: 12 жовтня 2014 Фото,фото!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 15 жовтня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 15 жовтня 2014 Фото,фото!!! ага. а то я уже и забыл Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
GEORG Опубліковано: 6 листопада 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2014 продано. тему как удалить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз