galproekt Опубліковано: 24 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 24 вересня 2014 Для виконання робіт з облаштування житлових мансардних приміщень на горищі існуючого житлового будинку в якому я проживаю, розшукується команда з двох-трьох майстрів. Територіально Сокільники вул. Садова. Загальна площа горища 80кв.м. Деякі роботи виконанні власноруч. Основні роботи які необхідно виконати: часткова поклейка та підготовка гіпсокартонних поверхонь під фінішне оздоблення. Підшивка гіпсокартоном крокв (частково вже утеплено) з підготовкою під оздоблення. Підготовка поверхонь стін з газобетону під оздоблення. Влаштування деревянної підлоги по лагах -22кв.м. Настилання ОСБ плити, вкладання ламінату. Вкладання керамічної плитки на підлогу, оздоблення плиткою санвузла. Загалом роботи трошки є. За більш детальною інформацією звоніть, пишіть, будемо спілкуватись. В разі взаєморозуміння і взаємовигідної співпраці я гарантую позитивний відгук та рекомендації на даному форумі. Є також можливість переходу на виконання комплексу внутрішніх робіт в сусідньому житловому будинку виконаному за мої проектом. 067-701-85-46, 093-698-48-28, Антон Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз