baroleks Опубліковано: 14 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 Попросив товариш на "дембельський аккорд" збудувати йому садовий будинок. У нього вже був у садку невеликий сарайчик, який треба було знести, трохи збільшити фундамент і на тому ж місці збудувати новий садовий будинок. Усі матеріали для будівництва мали бути б/у. Хотілось збудувати щось не зовсім традиціне, і в той же час подобається мені стиль post & beam. Тому вирішив збудувати щось в такому стилі. Ну, звичайно, повноцінний post & beam, не вийде, через розміри дерева, що є в наявності і обмеження по розмірах для садових побудов без дозволів, але буде імітація в мініатюрі. Нажаль я не фотографував весь процес, коли забував, чи були проблеми з смартфоном. Тому буду викладати те що є. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 14 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 Будівництво каркаса 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 14 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 Деревяний каркас обшив осб і утеплив фольгінірованим екструдованим пінопластом 50мм., який посадив на "рідкі цвяхи" і тимчасово прикрутив саморізами через прокладку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 14 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 Ну а далі накрився мій телефон і процес побудови я не фоткав. Тому в двох словах: стіни і дах утеплив фольгінірованим пінопластом, далі затягнув дихаючою мембраною, тоді набив котр рейки, рейки, і сланцеву плитку. На даху - столітній уельський сланець б/у, на стінах іспанський. Двері терасні купили нові - самий дорогий елемент в цьому будинку. Вікно - склопакет врятований з панорамних вікон з будинку під знос. Було три - два використав у інших проектах. Змайстрував раму під розміри склопакету (2100-1200 мм.) і маємо панорамне вікно. Вікно Велюкс в стелі - теж б/у, теж з будинку під знос. На бетонну підлогу застелив товсту поліетиленову плівку - гідроізоляція, тоді 50мм. фольгінірований пінопласт, тоді осб, і фінішне покриття - соснові дошки, теж б/у. Я їх до укладки прошліфував стрічковою шліфмашиною. Після укладки покрив поліуретановим лаком. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 14 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 Ось така вийшла підлога в стилі рустік 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 14 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 Далі у середині стіни осб пофарбував білою емульсіонкою, завів електрику і т.д. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 14 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 14 вересня 2014 Хоча перед цим будиночком ще має бути тераса (закриється кусок фундаменту перед будинком), але господарі вже почали обживати його. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
miss_amp Опубліковано: 15 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 15 вересня 2014 Просто мечта!! возьму на заметку, может когда нибудь в своем микропарке такой домик построю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Lava Опубліковано: 16 вересня 2014 Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2014 Дуже красивий будиночок. І робота акуратна. соснові дошки, теж б/у. Я їх до укладки прошліфував стрічковою шліфмашиною. пробував я таке робити. шкурка забивається смолою дуже швидко. як ось з тим боролися? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 16 вересня 2014 Автор Поділитись Опубліковано: 16 вересня 2014 шкурка забивається смолою дуже швидко. як ось з тим боролися? Там усі дошки б/у (на фотках видно дири у дошках, це були лаги і через ті дири протягували кабелі) і були не фуговані. Тому шліфувати їх була сама муторна робота. Але нічого особливого не придумував, частину шліфував болгаркою, частину - стрічковою шліфмашинкою. Наждачку міняв досить часто. Ще є спеціальна резина для чистки наждачки, але я не заморочувався, оскільки наждачка - витратний матеріал і купляв замовник. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
baroleks Опубліковано: 9 липня 2016 Автор Поділитись Опубліковано: 9 липня 2016 Пройшло майже два роки, рік назад добудував терасу. 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз