Oksana Kora Опубліковано: 28 серпня 2014 Поділитись Опубліковано: 28 серпня 2014 Готель для тварин STAFF HOUSE OF KORA. Київська обл., Клавдієве (30км по Варшавці) +380 97 333 02 03 Оплата від 50грн на добу (залежить від розміру собаки, з їжою чи без, домашня тварина чи та, що чекає на хазяїна). Обов"язкова умова - дорослі здорові вакциновані тварини. ======================================================= Місце вигулу загальне (Загорожене подвір"я 2, повністю відокремлене від подвір"я, де гуляють наші собаки) За бажанням є можливість вигулу на полі або в лісі, все поблизу ;) КІМНАТИ Кімнати повністю утеплені, з можливістю обігріва зимою. Загалом кімнат буде 4, але мінімум одна з них буде безкоштовно. для безпритульної тварини. Наразі, "безкоштовників" в нас вже 2 - другий рік живе Цезар shelteranimals.ukrainianforum.net/t91-topic , а тепер надовго, скоріш всього, заселилася Стелла (ссылка устарела) . Отже, віддаючи нам свого улюбленця, Ви тим самим допоможете нам утримувати безпритульних собак. Кімната №1 з двома виходами (на наше подвір"я й на загальне для вигулу) Кімната невеличка, приблизно 1.5м на 3м. двері між 1 і 2 кімнатою (якщо зайнята тільки одна кімната, будемо залишати двері відкритими - буде двокімнатний номер для Вашого улюбленця))) Кімната №2. Повністю готова і обжита))) Більша за першу (2.2м на 3м). Кімната №3 В процесі ремонту. Живе Стелла. Кімната №4. В процесі ремонту. Живе Цезар. З окремим загородженим місцем вигулу. А ось і Цезар))) Група ВК vk.com/club73286620 Сторінка ФБ https://www.facebook.com/staff.house.of.kora?ref=hl&ref_type=bookmark Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз